SJR · Publicerad 22 nov 2021

SJR söker nu för kunds räkning en analytisk och kundorienterad Listing Analyst där du kommer att analysera bolag, hjälpa företag introduceras på börsen och med själva noteringsprocessen. Du kommer att arbeta i en dynamisk och innovativ miljö i centrala Stockholm med mycket kundkontakt. Detta är ett konsultuppdrag på sex månader med stora chanser till rekrytering hos kund.

Arbetsuppgifter:
 • Granskning och analys av potentiella företag för notering
 • Delta i möten med potentiella kunder
 • Administration runt noteringsprocessen
 • Genomföra kvantitativa samt kvalitativa analyser av företag
 • Bidra till sökandet efter nya kunder
 • Aktivt övervaka marknaden och relevanta nyhetsflöden för kunder och potentiella kunder.
 • Svara på kunders frågor och förfrågningar
Att hjälpa bolag med att växa via börsen och göra grundliga analyser av företag genomsyrar rollen.

Vi söker dig som:
 • Har en kandidatexamen eller magisterexamen med relevant inriktning
 • Har 3-5 års erfarenhet av finansiell analys eller liknande
 • Har erfarenhet av att analysera bokslut och finansiell rapportering
 • Har goda kunskaper i Excel och CRM system
 • Har ett genuint intresse för finansmarknaden
 • Har goda kunskaper i Engelska och Svenska i tal och skrift
Som person är du noggrann, strukturerad och analytisk. Du gillar att jobba mot tighta deadlines samtidigt som du är kommunikativ och pedagogisk samt har förmågan att prioritera uppgifter.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Eric Brobeck på 076 647 16 04. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-12-22.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga