SL · Publicerad 12 juli

Vill du arbeta med SL:s VD i händelsernas centrum och trivs i en vardag med varierande uppgifter? Då ska du söka tjänsten som stabshandläggare till Trafikförvaltningen. Tjänsten är en nyinrättad tjänst där du bland annat kommer att ansvara för administrativ planering och samordning av förvaltningschefens arbete och ha en central roll på ledningsstaben. I tjänsten ingår även att ta den viktiga rollen som resenärsombudsman (ResO). Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Kungsholmen. Välkommen med din ansökan.

Om tjänsten

Som stabshandläggare kommer du att ansvara för administration, organisation och planering kring förvaltningschefens arbete. Ett centralt och viktigt ansvar är hanteringen av förvaltningschefens korrespondens och stödet med förberedelser inför möten samt andra engagemang. Utöver det förväntas du också självständigt initiera kontakter och samarbeta över hela förvaltningsorganisationen.

I din roll som resenärsombudsman hanterar du olika ärenden gällande kundsynpunkter. Du kommer göra bedömningar i varje enskilt ärende utifrån omständigheterna i de individuella fallen. Utöver detta har du även en stödjande funktion för verksamheten genom att löpande analysera hur kundsynpunkter omhändertas.

Att jobba hos oss

Vi jobbar varje dag med att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2 860 000 resenärer. Det betyder att din insats gör skillnad. Tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor bidrar du till Stockholms samhällsutveckling i en organisation som ligger i framkant när det gäller miljö och hållbarhet.

Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler på västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Här finns en uppsjö av lunchrestauranger och bra promenadstråk. Motion och hälsa är viktigt för oss och förutom friskvårdsbidrag erbjuder vi en rad olika hälsofrämjande aktiviteter.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och har arbetat några år i en liknande roll. Du har en mycket god stilistisk förmåga och du har god kunskap i Officepaketet särskilt i PowerPoint. Du behärskar svenska i såväl tal som i skrift och har mycket goda kunskaper i engelska. Du känner dig trygg med att representera trafikförvaltningen i olika slags externa sammanhang. Varje dag blir en utmaning och du sporras av att kunna kombinera löpande, rutinmässigt arbete med frågor som du på ett kreativt sätt måste hantera omgående.

För att lyckas i rollen har du en mycket god social förmåga tillsammans med en hög integritet. Du är ansvarstagande och strukturerad med förmågan att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du är lyhörd, tydlig och har en mycket god kommunikativ förmåga. Dessutom har du ett gott etiskt och moraliskt förhållningssätt. Du har en förmåga att arbeta självständigt med ett professionellt samt noggrant arbetssätt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga