SRF · Publicerad 2 dec 2019

Vi söker dig som har god förståelse för och erfarenhet av ledande befattning inom företagsbeskattning!

Om tjänsten

Som Skattejurist ansvarar du för att svara på inkommande frågor i vår skriftliga frågeservice. Du ansvarar och medverkar också vid besvarandet av förbundets remisser tillsammans med din enhets andra experter. Du skriver relevanta artiklar inom området, ansvarar för omvärldsbevakning och är även föreläsare/lärare vid seminarier och kurser.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig som har god förståelse för och erfarenhet av ledande befattning inom företagsbeskattning. Tjänsten förutsätter mycket god förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift i det svenska språket, då en stor del av arbetsuppgifterna avser kommunikation med medlemmar och andra intressenter.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av ett genuint driv och viljan att ta för dig. Du har stor tillit till din egen förmåga, samtidigt som du har ett kommunikativt och förtroendeingivande sätt. Du förstår att prioritera arbetsuppgifter som gör skillnad och vi uppskattar och värdesätter ditt stora intresse för att utveckla vår verksamhet och människorna i den, vilket är nyckeln till framgång i denna roll. Du söker självständigt upp information och beskrivs som nyfiken.

Om verksamheten

Srf konsulterna är den ledande branschorganisationen inom redovisning och lön. Våra auktoriserade konsulter och deras medarbetare hjälper 330 000 företag att utvecklas. Srf konsulterna erbjuder professionell utveckling via auktorisation och utbildningar för redovisnings- och lönebranschen. Srf konsulterna grundades 1936 och driver en fortlöpande branschutveckling samt kvalitets- och kompetenshöjning av medlemmarna. Srf konsulterna bedriver också en omfattande informations- och utbildningsverksamhet. Srf utbildning är landets ledande leverantör av kurser inom redovisnings- och löneområdet. Srf konsulterna har drygt 30 medarbetare och kontor i Stockholm och Falun.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Juridik
Underkategori
Affärsjuridik

Inga fler liknande jobb tillgängliga