SW · Publicerad 21 okt

SW är ett företag med högt i tak där vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet - på riktigt. Vi förespråkar att arbeta fokuserat snarare än många timmar. Vi sätter kvalitet och mod högt upp på listan när vi jobbar.

Nu är vi inne i en spännande fas och söker nya kreativa kollegor!

Den nya utmaningen:
Vi söker en affärsområdeschef till affärsområdet HR.

Vi står inför en spännande resa och vi vill ha med oss de allra bästa. Är du en av dem?

Du kommer att ha ett helhetsansvar för att paketera affärsområdet HR på bästa sätt. Vi kommer erbjuda både konsult- och rekryteringslösningar men självklart finns det möjlighet att titta på fler lösningar för våra kunder inom HR området.
Du rapporterar direkt till vd och ingår i ledningsgruppen. Vidare kommer du, tillsammans med vd, ansvara för marknadsföringen och olika kund - och konsultaktiviteter.

Detta är en utmanande roll i ett växande företag där du har stora möjligheter att göra skillnad och skapa synliga resultat. Din förmåga att se, leda och driva arbetet framåt kommer att bli avgörande. Du kommer att ha stort inflytande på SW:s framtid.

Vem är du?
Vi tycker att personligheten är väldigt viktigt. Men såklart har du HR- alternativt säljbakgrund och ett driv att vilja framåt. Ett driv att vilja utveckla något från grunden och ha tålamodet att se det växa. Du är en kreativ person med erfarenhet av personalansvar samtidigt som du är resultatfokuserad och vill vinna.

Vi sätter stort värde på ditt nytänkande, dina kreativa egenskaper och dina egenskaper som ledare.

Är SW rätt för dig?
För oss på SW är det viktigt med värderingar. Läs mer om våra värderingar på vår hemsida för att se om det matchar dina!
Arbetsplatsen präglas av högt tempo och en härlig energi.

Vi tar ett socialt ansvar och håller ett högt engagemang utanför våra egna dörrar. Vårt projekt Mänskligt har vuxit i Burkina Faso och det är med stolthet våra kollegor får möjlighet att åka dit.

Sedan starten 2006 har våra kunder förknippat oss med toppkvalitet. Därför är det viktigt att vi som företag aldrig lämnar något åt slumpen. Med stark tillväxttro, kontinuerlig stöttning från våra inspirerande chefer med möjligheter till utbildning inom och utanför företaget, med tydlig målsättning och uppföljning för samtliga medarbetare, har vi på SW in Scandinavia AB hittat ett enkelt men fungerande recept till framgång inom konsult- och rekryteringsbranschen.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga