SW · Publicerad Idag 00:00

SW söker för kunds räkning en Backoffice medarbetare till en välkänd investmentbank som har sitt kontor i centrala Stockholm. Bolaget har även kontor i övriga Europa och har totalt 400 anställda. I den här rollen kommer du arbeta som Backoffice medarbetare i en grupp med 6 kollegor. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader och vi vill att du ska kunna starta omgående. Uppdraget är på heltid och arbetet utförs under kontorstider som är anpassat efter börsens öppettider.

Arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du arbeta med sedvanliga Backoffice uppgifter som förekommer på en investmentbank. Du kommer att hjälpa kunder, via telefon samt mail, med frågor som rör bland annat deras in- och utbetalningar samt övriga kontofrågor. Du kommer också att guida kunder i den nya webbplattformen som företaget använder sig av. Utöver detta kommer du finnas tillgänglig och stötta dina kollegor med andra uppgifter inom Backoffice.

Lämplig bakgrund
Vi letar efter dig som har arbetat med liknande Backoffice uppgifter, kanske till och med för just värdepapper. Som person ska du veta hur man ger utmärkt service och du är dessutom flexibel och prestigelös. I övrigt ser vi gärna att du har ett intresse för just finans och värdepapper, men i den här processen kommer vi lägga tyngd på personlighet och inställning då det är viktigt för arbetet.

Då företaget precis har gjort ett systembyte är det en fördel om du är systemvan och snabblärd. Det är även bra om du trivs i en arbetsmiljö som andas entreprenörskap samt att du drivs av att sprida positiv stämning i gruppen. Arbetet utförs på svenska men du bör även behärska engelska då viss kommunikation sker med utländska kunder och kollegor.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående. Du kommer att vara anställd hos oss på SW och uthyrd till kunden. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga