SW · Publicerad 19 okt

SW söker för kunds räkning en driven och ansvarstagande Ekonomiassistent. Vår kund är ett större företag med kontor beläget i centrala Stockholm.
Uppdraget beräknas starta omgående och 3 månader framåt med stor chans till förlängning.

Tjänstebeskrivning
I tjänsten som Ekonomiassistent kommer du att arbeta med främst leverantörsreskontra samt därtill hörande avstämningsarbete.
Exempel på arbetsuppgifter som Ekonomiassistent kommer att innebära;
  • Ankomstregistrering
  • Betalningsregistrering
  • Kontering
  • Löpande bokföring
  • Övrigt förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelning
Du kommer att ingå i reskontragruppen, en del av ekonomiavdelningen.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har studerat ekonomi vid högskola/universitet/KY och har en god grundläggande förståelse för ekonomi och redovisning. Du bör ha någon praktisk erfarenhet av att arbeta som Ekonomiassistent sedan tidigare. Har du erfarenhet av arbete i SAP anses detta väldigt meriterande.

För att trivas i rollen är du ansvarstagande och har ett proaktivt förhållningssätt. Att vara noggrann och strukturerad är personliga egenskaper som värderas högt. Vidare är du effektiv och har förmåga att ta initiativ.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW med chans till förlängning eller överrekrytering till kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin, 08-407 55 70.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga