SW · Publicerad 19 sept

Vi söker nu drivna och ansvarstagande ekonomistudenter för extra- och deltidstjänster hos våra kunder inför hösten 2016. SW är ett rekryterings- och bemanningsföretag som verkar inom hela tjänstemannasegmentet men främst inom ekonomi, bank och finans.

Tjänstebeskrivning

Arbetsuppgifterna kommer att vara av varierande karaktär beroende på uppdrag. Ett uppdrag via oss kan exempelvis innebära rollen som:
  • Ekonomiassistent/Redovisningsassistent (löpande bokföring, leverantör- och kundreskontra, betalningar, faktureringar, avstämningar etc.)
  • Kundservice
  • Back Office/Administration
  • Reception/Kontorsassistent
Det här är chansen för dig som vill arbeta och få värdefull erfarenhet samtidigt som du utökar studentekonomin och bygger upp ditt kontaktnät.

Lämplig bakgrund

Vi söker Dig som studerar ekonomi på universitet/högskola. Du har datorvana och goda kunskaper i Office-paketet. Som person är du driven, lättlärd och serviceinriktad. Du är positiv och har en utmärkt kommunikativ förmåga som gör att du har lätt för att samarbeta med andra. Du bör ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift. Du är även ansvarstagande och noggrann vilket gör att du lägger vikt vid kvalité i det du tar dig för.

Viktig information

Ovanstående är konsultuppdrag med anställning hos SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Paola Bustos på 08-407 55 61.

Konsult hos SW

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga