SW · Publicerad 17 nov

SW är ett rekryterings- och bemanningsföretag som verkar inom hela tjänstemannasegmentet men främst inom ekonomi, bank och finans. Vi söker i nuläget efter ekonomistudenter för spännande framtida uppdrag.

Tjänstebeskrivning/ Arbetsuppgifter
Rollen kan variera beroende på både tjänst och kund. Det är däremot viktigt att du är snabblärd, driven och ansvarstagande.

Ett uppdrag via oss kan exempelvis innebära rollen som:
  • Ekonomiassistent/Redovisningsassistent (löpande bokföring, leverantör- och kundreskontra, kredithandläggning, betalningar, faktureringar, avstämningar etc.)
  • Front- och Back Office medarbetare
  • Administratör
  • Kundservicemedarbetare
  • Receptionist/Kontorsassistent
Det här är chansen för dig som vill arbeta och få värdefull erfarenhet samtidigt som du utökar studentekonomin och bygger upp ditt kontaktnät.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som studerar ekonomi på universitet/högskola och har minst 1 år kvar på dina studier. Vi ser gärna att du har relevant arbetslivserfarenhet. Du har datorvana och goda kunskaper i Office-paketet. Du är du lättlärd och serviceinriktad. Som person är positiv och har en utmärkt kommunikativ förmåga som gör att du har lätt för att samarbeta med andra. Du bör ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringsassistent Marina Hedberg, marina.hedberg@sw.se

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 jan
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga