SW · Publicerad 20 okt

Är du en administrativ stjärna som är noggrann och Excelkunnig? Då kan detta vara tjänsten för dig!
Vår kund är ett väletablerat internationellt bolag med kontor i Globen. Du blir en del av avdelningen för inköpsadministration bestående av 18 personer och i det närmaste teamet är ni fyra medarbetare. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och sträcker sig i 6 månader, därefter finns möjlighet till förlängning.

Arbetsbeskrivning
Rollen fungerar som en supportfunktion för vår kunds affärsområde Inköp men till viss del även till andra avdelningar internt.

Du kommer exempelvis att:
  • Säkerställa information och data i de interna systemen
  • Ta fram underlag för rapportering och statistik
  • Skapa tabeller
  • Uppföljning
  • Fakturahantering
Utöver detta innefattar din roll en mängd andra administrativa uppgifter. Din tjänst ingår i en grupp vars ansvarsområden har stor bredd, med såväl rutinuppgifter som mer långsiktig utveckling av kundens IT-system och processer i frågor som rör Inköp.

Kvalifikationer
För att lyckas och vara framgångsrik i denna roll ser vi gärna att du har en akademisk examen inom Ekonomi eller IT. Du har mycket goda kunskaper i Excel, då du i denna tjänst skapar och utvecklar rapporter, tabeller och underlag. Har du erfarenhet av att arbeta med Makron så är det meriterande men inget krav.

Du är en noggrann och ansvarstagande person som är bra på att effektivisera ditt arbete. Du levererar hög kvalitet i det du gör och har en hög servicegrad. Du förstår och respekterar att andra personer är beroende av ditt arbete och att du därför måste prioritera enligt vissa kriterier. Du är dessutom en genuin lagspelare som trivs och fungerar väl i grupp.

Övrig information
Denna tjänst är ett konsultuppdrag med start omgående och sträcker sig initialt i 6 mån, med anställning hos SW. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Emma Levin, 08-407 55 70. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan snarast.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga