SW · Publicerad Igår 00:00

SW IT söker för kunds räkning en konsult som vill arbeta som IT-systemansvarig med chans till anställning inom företaget. Uppdraget startar omgående med hänsyn till uppsägningstid.

Arbetsbeskrivning

I din roll kommer du att ha tekniskt ansvar för driften av applikationer kopplat till företagets kundservice. Du kommer driva intern felsökning och krav mot leverantörer samt följa upp så att avtal efterlevs. Du är företagets expert-användare av kundservicesystemet vilket innebär att du arbetar med tekniskt fokus, råd och stöd till kundservicens personal samt kontakt med deras huvudsakliga leverantörer. Du ansvarar även för dokumentationen av system samt för förvaltningsplanen och input för budget.

Lämplig bakgrund samt personliga egenskaper

I denna tjänst bör du vara nyfiken på att lära dig nytt och vilja förstå sammanhang. Du är en socialt driven person som kan kommunicera mottagarens villkor. Vidare har du hög servicekänsla och vilja att slutföra dina uppdrag. Du har ett par års relaterbar ytrkeserfarenhet och vi ser gärna att du arbetat med CRM-system eller i elbranschen tidigare. Det är meriterande om du har erfarenhet av kravställning och uppföljning samt att ha arbetat enligt ITIL. Du kan även utföra ett strukturerat arbete med webb och sociala medier. Det är bra om du har kunskap inom de arbetsverktyg du kommer att använda, exempelvis SQL och Filemaker. Du har relevant utbildning som till exempel högskoleutbildning inom IT eller motsvarande.

I övrigt talar och skriver du svenska och engelska obehindrat. Du arbetar bra under press och kan prioritera och har en initiativförmåga att själv se och driva frågor. Ansökan Du blir anställd som konsult på SW och företagets ambition är att sedan överta anställningen. Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande! Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anders Eklund 076-647 16 88.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga