SW · Publicerad 28 sept

SW söker för kunds räkning en Junior Fondadministratör till väletablerad fondkommissionär med kontor i Stockholm City. Som Junior Fondadministratör kommer du ingå i ett team på 10 Fondadministratörer. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående. För rätt person innebär tjänsten god chans till överrekrytering till kund.

Tjänstebeskrivning
I rollen som Junior Fondadministratör kommer du att vara en del av ett team på 10 personer som hanterar värdepappersadministration. Du hanterar är all typ av förekommande fondadministration såsom orderhandläggning, dagliga ordrar samt månadsspar via autogiro, kursuppdateringar, värdepappersupplägg, fondflyttar. Du är även behjälplig med förbättringar på system och såväl interna som externa kontaktytor.

Det här är tjänsten för dig som har arbetat inom bank/finans sedan tidigare - gärna inom Asset Management Banking - och vill visa vad du går för i en bred roll som Junior Fondadministratör hos en väletablerad fondkommissionär!

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har akademisk examen inom ekonomi från universitet/högskola. Vi ser gärna att du har haft inriktning finansiering eller liknande på dina studier. Vi söker dig som arbetat inom Bank/Finans sedan tidigare. Vi ser gärna att du har arbetat inom Asset Management Banking, så som Fondadministration/Back Office/Clearing & Settlements. Du har en utmärkt förmåga att formulera dig i såväl svenska som engelska i tal och skrift. Du är systemvan samt lättlärd i system. Du är datavan och har goda kunskaper i Officepaketet. Du har särkilt goda kunskaper i Excel.

Som person är du driven och brinner för utvecklas inom bank/finansområdet. Du är serviceinriktad, kommunikativ och har lätt för att samarbeta med såväl kollegor som externa partners. Du är proaktiv och har en god initiativförmåga som gör att du ser samt tar tag i saker som behöver göras. Du är ansvarstagande, noggrann och strukturerad samtidigt som du är en prestigelös lagspelare som trivs i team. Vidare fungerar du utmärkt i såväl självständigt arbete som arbete i grupp.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Uppdragstiden är 6 månader med start omgående. För rätt person innebär tjänsten god chans till överrekrytering till kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Bergsman, 08-407 55 55.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga