SW · Publicerad Igår 00:00

SW söker för kunds räkning en junior jurist med intresse för finans branschen. Tjänsten är en direktrekrytering till kunden. Rollen kommer först innefatta att arbeta med juridisk administration men målet är att sedan växa in i andra roller med mer komplexa arbetsuppgifter. Låter detta spännande så tveka inte att söka till oss, urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Tjänstebeskrivning

I rollen som junior jurist hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:
  • Upprätthålla, bibehålla och kontrollera att lagar och regler följs i förhållande till de finansiella tjänster som företaget erbjuder
  • Vara behjälplig i diverse dokumentations- och rapportskrivningar
  • Självständigt kunna sätta sig in i förvaltningsorganisationen och söka reda på nödvändiga fakta/lagar/information.
  • Vara behjälplig med pågående och kommande upphandlingar, kundkontakter, förfrågningsunderlag mm.
  • Vara behjälplig i att följa upp avtal på verksamhetsbasis.
  • Ta kontakter med externa och interna samarbetspartners och andra nödvändiga personer/företag/organisationer
Lämplig bakgrund
Vi söker dig som är nyutexaminerad med en jur kand examen. Du har viss arbetslivserfarenhet till exempel parallellt med studier. Har du dessutom erfarenhet av juridiskt arbete från byrå eller bolag, så är det meriterande. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Arbetet kommer att innebära varierande arbetsuppgifter med stor utvecklingspotential och det är viktigt att du är driven och ambitiös. Du trivs att arbeta självständigt och som en del av ett team. Du arbetar effektivt utan att ge avkall på noggrannheten. Vidare är du lösningsorienterad, prestigelös, strukturerad och ansvarstagande. Du är social och trivs med att ha många kontaktytor både internt och externt. Som person är du positiv, serviceinriktad och har ett ödmjukt sätt.

Viktig information
Ovanstående är en direktrekrytering till kund med start omgående. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Alexandra Koblet Olsson 076-647 16 44.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga