SW · Publicerad Igår 00:00

Om oss
SW IT är ett affärsområde inom Sw in Scandinavia AB som arbetar specialiserat med rekrytering och konsultverksamhet inom IT. Vi är en del av SJR koncernen som är börsnoterade på First North och varit verksamma i branschen sedan 1993. Vi har en stor möjlighet att på kort sikt expandera vår konsultverksamhet och söker därför en konsultchef som vill ansvara för och driva vår konsultverksamhet framåt. Vi är ett mindre Team med start-up känsla som har en stor potential att snabbt växa genom de nätverk som koncernen skapat genom åren.

Tjänstebeskrivning
Du kommer få ansvaret att utveckla och driva vår konsultverksamhet i den planerade strategiska riktningen. Arbetet innefattar konkret att marknadsföra koncernens affärsområde mot potentiella kunder och kandidater. Vidare kommer du anställa konsulter efter behov och koordinera dessa mot uppdrag. Du kommer att ha personalansvar för våra konsulter och fortsätta att utveckla vårt unika koncept som ska attraherar marknadens bästa IT konsulter. På sikt ser vi att du anställer interna resurser efter behov och skapar ett eget leveransteam.

Lämplig bakgrund
Vi tror att du har stora ambitioner med din karriär och lockas av att komma in tidigt i vår satsning. Du gillar utmaningen i att driva en konsultverksamhet med stort eget ansvar och vill vara med att utveckla vårt erbjudande. Du kanske har drivit eget företag innan eller har som ambition att göra det framöver. Vi längtar efter en kollega som har ett stort entreprenörsdriv.

Det kommer krävas att du tar egna initiativ och kan bidra med kompetens som du skaffat dig genom arbete i liknande verksamheter. Du har god insikt i hur branschen fungerar och det är mycket meriterande om du arbetat med tjänsteförsäljning inom IT. Du har ett affärsmässigt sätt och har lätt att sätta dig in i olika yrkesroller samt har förmågan att matcha dessa mot företags behov.

Det viktigaste
Vi vet att det viktigaste för att bli framgångsrik är att ha roligt på jobbet. Vi har arbetat i många år med att skapa ett arbetsklimat med mycket skratt där alla vågar prova nya angreppssätt och utmana sig själva och sina kollegor att utvecklas. Om du vill vara med att skapa något nytt och arbeta med ett skönt gäng med lång erfarenhet av liknande verksamhet så tveka inte att söka tjänsten så hör vi av oss och berättar mer.

Mvh

Anders Eklund
Affärsområdeschef
anders.eklund@sw.se
tel: 076-647 16 88

Extra sökord:

konsultchef, konsultchef IT, chef, ansvarig
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW IT är specialister på rekrytering och konsultverksamhet inom IT. Vår erfarenhet av rekrytering i kombination med spetskompetens inom IT säkerställer att vi kan göra rätt matchningar som både på kort och lång sikt skapar meningsfulla relationer och ger bestående resultat för alla inblandade parter.
+ Läs mer om företaget