SW · Publicerad 20 sept

Är du en stjärna på service och vill få chansen att arbeta i skift med att skapa förstklassiga kundupplevelser till ett väletablerat finansbolag? Är du en flexibel energispridare med ett stort serviceintresse? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om tjänsten
Kundservice i Sverige sitter centralt i Stockholm. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att omfatta att ge service via telefon på inkommande samtal samt mail till bolagets privat- och företagskunder.

Din främsta uppgift blir att skapa bästa tänkbara kundupplevelse för våra kunder via telefon. Genom att ge service i världsklass ska du få kunden att känna sig omhändertagen på ett sätt som får dem att sprida ett gott rykte bland sina vänner och bekanta.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har en passion för att ge kunden service i världsklass och hittar lösningar utifrån kundens behov. Du är en god lagspelare samtidigt som du arbetar bra självständigt. Du motiveras av tydliga mål och är resultatinriktad. Vi tror även att du är en positiv person, sprider glädje och kan bjuda på dig själv.

Viktig information

Arbetet kommer att ske i skift mellan 07-23, med en schemalagd natt i månaden samt en helg i månaden. Ovanstående är ett konsultuppdrag med start omgående och sträcker sig initialt 1 år framåt, med anställning hos SW.
Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Paola Bustos på 08-407 55 61.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga