SW · Publicerad 21 sept

SW söker för kunds räkning en skadereglerare. Vår kund är ett försäkringsbolag som sitter i ljusa och fina lokaler centralt i Stockholm och du välkomnas in ett gäng på 13 medarbetare.

Tjänstebeskrivning
I din roll som skadereglerare kommer du att arbeta med utredning och bedömning av rätten till ersättning. Det gör du bl.a. genom att hålla kontakt med kunder och arbetsgivare via telefon och brev.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning och erfarenhet av kundservice. Du har tidigare arbetat inom försäkringsbranschen och har goda kunskaper i socialförsäkringarna och grundläggande kunskaper om försäkringsvillkor. Det är en merit om du har erfarenhet av skadereglering.

Vi söker dig som har lätt att ta till dig nya kunskaper, har förmåga att ta självständiga beslut och är bra på att uttrycka dig och förklara för kunden i telefon och brev. Ett strukturerat arbetssätt samt en god förmåga att läsa, tolka och dokumentera information är viktigt för tjänsten.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start oktober/november med anställning hos SW och ca 6 månader med chans till förlängning. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin, 08-407 55 66

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga