SW · Publicerad Idag 00:00

SW söker just nu erfarna och nyutexaminerade Löneadministratörer för framtida uppdrag. SW arbetar med bemanning och rekrytering vilket innebär att en tjänst via oss dels kan innebära konsultuppdrag och dels innebära direktrekrytering till kund. Våra kunder är verksamma inom ett flertal olika branscher.

Tjänstebeskrivning

I rollen som Löneadministratör kan arbetsuppgifterna variera beroende på uppdrag, men kan förslagsvis innebära:
  • Säkerställa att lönen är korrekt och utbetalas i tid
  • Hantera och arbeta med olika kollektivavtal
  • Ge support och stöd åt chefer och medarbetare i organisationen
  • Ta fram underlag för provisioner och bonus
  • Pensioner och försäkringar
  • Ta fram rapporter och statistik till interna avdelningar samt externa organisationer så som SCB
Oavsett om du är i början av din karriär eller en erfaren Löneadministratör söker vi dig som vill bidra och fortsätta utvecklas i rollen hos någon utav våra kunder!

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som studerat vid antingen yrkeshögskola alternativt högskola/universitet. Vi ser gärna att du har arbetat som Löneadministratör sedan tidigare men eftersom vi får in såväl seniora som juniora uppdrag söker vi även dig som inte arbetat inom Lön sedan tidigare, men har ett driv och intresse för att utvecklas inom arbetsområdet.

Som person är du driven, ambitiös och ansvarstagande. Du fungerar utmärkt i självständigt arbete samtidigt som du är en lagspelare som fungerar bra i gruppVidare är du social och har du en god förmåga att kommunicera såväl med kollegor som med chefer.

Viktig information

Ovanstående kan dels innebära ett konsultuppdrag (heltid eller deltid) alternativt direktrekrytering till kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paola Bustos, 08-407 55 61.

Konsult hos SW

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga