SW · Publicerad 19 okt

SW söker för kunds räkning en konsult som kommer att arbeta brett inom orderläggning och administration. Vår kund är ett bolag inom en internationell livsmedelskoncern som arbetar med råvaror. Denna roll är rent administrativ men din arbetsplats delar du med dina kollegor som arbetar i produktionen.

Tjänstebeskrivning
I rollen som Administratör kommer du huvudsakligen att hantera:
  • Orderläggning
  • Inkvittering av gods
  • Registrering
Du kommer att hantera såväl nya som befintliga order utefter det underlag du får från dina kollegor.
Utöver detta kommer du att arbeta med registrering och administration gällande bolagets artiklar, i detta arbete kommer du att ha kontakt med bolagets leverantörer.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som är en duktig Administratör, som person är du självständig och lätt att ha att göra med. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och hjälper gärna till där det behövs.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start omgående och sträcker sig till mitten av januari 2017, med anställning hos SW . Arbetstiderna är 06:00 - 15:00.
Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Emma Levin 08-407 55 70.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga