SW · Publicerad 20 sept

SW söker för kunds räkning en norsktalande Ekonom med intresse för finans. Uppdraget är på ca ett år med start så snart som möjligt. Vår kund är en bank som har sitt kontor på Södermalm i Stockholm.

Arbetsbeskrivning I din roll kommer du att arbeta med kvalificerade utredningar kring olika typer av kortbedrägerier och okända eller felaktiga kortköp. Du arbetar självständigt med flera parallella ärenden av olika karaktär, vilket ger dig en utmanande och varierande arbetsdag. I tjänsten har du daglig kontakt med bankens kunder samt andra internationella banker, både via mail och via telefon.

Du kommer att ingå i ett nordiskt team med svenska, norska och danska medarbetare och avdelningen arbetar tillsammans mot bankens privat- och företagskunder i respektive land. Avdelningen är en servicefunktion där du kommer få stort eget ansvar i dina ärenden och i beslutsfattandet.

Lämplig bakgrund och personliga egenskaper Vi ser att du har en ekonomiutbildning från högskola eller universitet. Kunskaper inom kortbetalningar och juridik är meriterande inte ett krav. Du talar och skriver det norska språket flytande och goda kunskaper i engelska är ett krav.

Tjänsten kräver att du är strukturerad, noggrann, detaljfokuserad och trivs med att lära nytt och att utvecklas. För att passa in i gruppen ska du ha lätt för att samarbeta, vara en lagspelare, samt ansvarsfull. Tycker du om att arbeta självständigt, men ändå tillhöra ett team så har du kommit till rätt arbetsplats. Med ditt höga arbetstempo och din goda förmåga att ta till dig ny kunskap kommer du att nå framgång!

För att lyckas i denna tjänst så är det viktigt att du är serviceinriktad och att du har förmågan att hantera flera ärenden på en gång. Vidare är du strukturerad och ansvarstagande samt har en affärsmässig framtoning.

Övrig information Ovanstående tjänst är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt och ca ett år framåt, med anställning hos SW. Därefter finns goda möjligheter till förlänging hos vår kund. Ansök tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Bergsman på telefonnummer 08-407 55 55.

Konsult hos SW Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget