SW · Publicerad Igår 00:00

Har du läst ekonomi på universitet/högskola och tar examen snart? Letar du efter första jobbet efter examen? Vad bra! Då kan du registrera ditt CV här inför våra spännande tjänster!

Arbetsuppgifter
Vi på SW jobbar med en rad olika tjänster inom ekonomi, bank och finans och arbetar med spännande bolag brett inom tjänstemannasektorn. Vi letar efter dig som tagit examen inom ekonomi och som har läst ett kandidatprogram på universitet/högskola.

Bland våra tjänster som vi på SW erbjuder nyexaminerade kandidater kan du bland annat komma att arbeta med:
  • backoffice inom bank
  • ekonomiassistent
  • 1st line support på finansbolag
  • övriga administrativa uppgifter
Lämplig bakgrund
Vi letar efter dig som har läst en ekonomiutbildning på universitet/högskola. Har du arbetat vid sidan av dina studier eller under sommaren är det meriterande men inget krav. Flytande svenska och engelska är ofta ett krav för våra tjänster samt goda kunskaper i Officepaketet.

I övrigt hoppas vi att du är intresserad av ekonomi- och finansbranschen. För att passa hos våra kunder tror vi att du är nyfiken, ambitiös och flexibel.

Övrigt
Ovanstående är ett tillfälle för dig att registrera ditt CV inför framtida arbeten. Vi på SW arbetar med både konsultuppdrag och även direktrekryteringar till kund. Du kan registrera ditt CV här så återkommer vi om vi får in ett arbete som matchar din profil. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var