SW · Publicerad 16 nov

Har du erfarenhet från bankvärlden och en utbildning inom finans? Vill du jobba i en sammansvetsad grupp där du får chans att påverka processer och förbättra dem? Vill du jobba med derivat på en riskavdelning? Då kan vi ha tjänsten för dig!

SW söker för kunds räkning en medarbetare inom Collateral Management. Vår kund är en av
Sveriges största banker och sitter i stora lokaler centralt i Stockholm. Tjänsten är med start omgående och 12 månader framåt med chans till förlängning eller överrekrytering.

Avdelningen och tjänsten
Du kommer att ingå i teamet för derivatgruppen och tillsammans med de övriga i teamet ansvarar du för det dagliga säkerställandet av bankens produkter. Avdelningen expanderar och du erbjuds en mycket utmanande arbetsmiljö där du arbetar rätt ihop med dina drivna och ambitiösa kollegor!

I ditt arbete kommer du att arbeta med att dagligen säkerställa kreditrisken hos bankens kunder, OTC-derivat, Repor, börshandlade derivat samt Futures. Du kommer att hantera olika typer av finansiella instrument samt riskerna som är kopplade till dessa. I tjänsten kommer du att ha många externa och interna kontakter i en internationell bankmiljö. Exempelvis har du kontakt med bankens kunder, såsom hedgefonder, investmentbanker, fondkommissionärer och försäkringsbolag.

Du kommer dessutom att få möjlighet att engagera dig i olika typer av projekt kring utvecklandet av nya processer och arbetssätt på avdelningen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har ett stort intresse för bank- och finanssektorn. Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet från bank- eller finanssektorn samt har grundläggande kunskaper kring finansiella instrument. Har du erfarenhet av just clearing & settlement, backoffice eller Collateral Management är det meriterande . Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vidare har du ett stort engagemang och driv och vill utvecklas.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start omgående och 12 månader framåt med anställning hos SW . Där efter finns stor chans till förlängning eller övertag till kunden. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Bank & Finans
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga