SW · Publicerad 15 nov

Är du en nyutexaminerad ekonom som söker ett spännande jobb på ett internationellt bolag? Då kan den här tjänsten hos vår kund kanske passa dig!

Till vår trevliga kund i Stockholm City söker vi nu en junior kontraktsadministratör för rekrytering. Vår kund är ett börsnoterat industribolag och tjänsten är ett konsultuppdrag från november 2017 till september 2018 hos vår kund.

Arbetsuppgifter
I rollen som kontraktsadministratör kommer du att ingå i ett administrativt team. Tjänsten innefattar bla:
  • Skapa fakturor
  • Kontakt med kunder och leverantörer
  • månadsvis rapportering till slutkund
  • hantera prissättning
  • Uppföljning av leveranser
I denna tjänst får du möjlighet att arbeta i en internationell miljö, därför är det viktigt att du känner dig bekväm i engelska i både tal och skrift.


Kvalifikationer och personliga egenskaper

För att trivas och lyckas i rollen som kontraktsadministratör tror vi att du är i starten i din karriär och att du har en examen från universitet/högskola med inriktning mot ekonomi.

Erfarenhet av arbete inom datorbaserad administration, gärna med ordermottagning och fakturering Uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska. Meriterande med arbete inom basindustrin och/eller ekonomiska flöden inom till exempel export och import.

För att passa i rollen som kontraktsadministratör ser vi att du är noggrann, ansvarsfull, strukturerad och driven i ditt arbete. Vidare är du lojal och långsiktig och har viljan att utvecklas och lära dig mer.

Ansökan
Ovanstående tjänst är ett vikariat från november 2017 till september 2019. Under perioden kommer du att vara anställd hos vår kund. Ansök tjänsten snarast då urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult på SW, Linda Marcus 08/407 55 51.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Koordinator
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga