SW · Publicerad Idag 00:00

Nu söker vi Dig som är i början utav din karriär och som är nyfiken på att arbeta som kredithandhandläggare på ett spännande och väletablerat företag. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i mitten utav oktober.Arbetsuppgifter

Som kredithandläggare kommer du att arbeta med:
  • kreditbedömning av både nya och befintliga kunder
  • kreditbevakning av kunder
  • frisläppning av kundorder
  • inkassohantering
Tjänsten innefattar utöver detta även mycket kundkontakt samt interna kontakter. Detta ställer krav på din sociala förmåga såväl som din kommunikativa förmåga. Du kommer att ingå i ett härligt kreditteam om fem personer och rapporterar till operativ kreditansvarig.

Allt arbete sker utifrån kundens kreditpolicy och uppsatta processer.

Din bakgrund
Vi söker dig som är i början av din karriär och som har relevant examen inom juridik eller ekonom. Vi ser gärna att du är relativt nyutexaminerad och har någon form av erfarenhet inom kreditområdet eller inkassohantering.

Du sprider positiv energi omkring dig och du är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du har ett härligt driv och är prestigelös i ditt arbetssätt. Du gillar att ta egna initiativ och är noggrann och strukturerad. Du trivs med att ha en kommunikativ roll där du är anpassningsbar och flexibel med att ödmjukt förhållningssätt gentemot medarbetare och kunder. Som person är du serviceinriktad och kundorienterad. Du tycker om att lösa problem och har ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Vidare är du driven och tar stort eget ansvar.

Övrig information
Tjänsten är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Bergsman 08-407 55 55.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga