SW · Publicerad 19 okt

SW söker för kunds räkning dig som är nyutexaminerad från högskola eller universitet och vill arbeta med kundkontakter och hantering av ärenden per telefon och mail. Vår kund är ett finansbolag med stora ljusa lokaler i Stockholm och du välkomnas in i en härlig grupp. Tjänsten startar i slutet av oktober/ början november och du blir anställd direkt hos vår kund.

Arbetsuppgifter
Du kommer att bli en del av bolagets avdelning som hanterar support och rådgivning kring bolagets produkter och tjänster till företagskunder. Du hanterar i din roll betalningsfrågor samt rådgivning och support till bolagets kunder via telefon och mail. Utöver detta sköter du administrationen kring kundärendena och hanterar dem i de olika interna systemen. Din roll innebär mycket kontakter med kunder och banker samt dina kollegor internt.

Lämplig bakgrund
Vi ser gärna att du är nyutexaminerad från högskola/universitet gärna inom ekonomi. Du har tidigare erfarenhet av kundbemötande samt liknande administrativa arbetsuppgifter och har en god förmåga att ge service. Du har goda kunskaper i svenska såväl som engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har ett intresse för IT och teknik, du har goda datorkunskaper och har gärna arbetat i olika IT-program och affärssystem.
För att trivas i rollen bör du vara utåtriktad, lyhörd och känna engagemang i varje kundärende. Du är mån om att bidra till en trevlig atmosfär på arbetsplatsen. Vidare är du effektiv samt har ett strukturerat och noggrant arbetssätt.


Viktig information

Ovanstående tjänst startar i slutet av oktober/början november och du blir anställd på visstid initialt 6 månader. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sanna Söderlind på telefon 08-407 55 69.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga