SW · Publicerad 24 okt

SW söker för kunds räkning en prestigelös orderadministratör. Kunden sitter i Upplands Väsby och söker någon som är van att ha en kundkontakt samtidigt som man är duktig på att administrera.

Tjänstebeskrivning
I rollen som Orderadministratör kommer du i huvudsak att;
  • Kundkontakt både via mail och telefon
  • Hantera inkommande ordrar samt boka manuella order
  • Fakturering
  • Mycket extern kontakt med bl.a. andra leverantörer och
Kunden är en stor aktör inom sin bransch och du välkomnas in ett härligt gäng engagerade kollegor.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning samt har erfarenhet som orderadministratör, har goda kunskaper i Officepaket och har du tidigare jobbat Microsoft AX är det en merit men inget krav. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Som person är du prestigelös och jobbar flexibelt. Du är inte rädd för att hjälpa till där det behövs och du har lätt för att samarbeta. Du bidrar gärna med en positiv stämning i gruppen och har lätt till ett skratt.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start omgående och 6 månader framåt med anställning hos SW . Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Bergsman, 08-407 55 55.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga