SW · Publicerad Igår 00:00

SW söker för kunds räkning en Ekonomiassistent. Vår kund sitter i ljusa och fräscha lokaler i Stockholm. Du kommer att ingå i en mindre grupp på företagets ekonomiavdelning. Vår kund är ett finansbolag som erbjuder olika typer av finansieringstjänster till både privatpersoner och företag. Uppdraget startar i början av december och sträcker sig ca 11 månader framåt. Uppdraget är på heltid.

Tjänstebeskrivning
I rollen som Ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara den löpande bokföringen, avstämning av balanskonton vilket bland annat innefattar konton som kundfodringar, momsfodran, upplupen ränta, avbetalnings- och lånefordran, plusgiro, avräkningskonton, leverantörsskulder med mera. Detta är ett löpande arbeta som återkommer varje månad. Vidare kommer du att göra löpande kontroller av fakturor som avser intern och extern representation.

Utöver detta kommer du att arbeta med förbättringsarbete enligt Lean.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning och har du tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är det meriterande . Du har goda datorkunskaper och kan snabbt sätta dig in i nya system. Har du tidigare erfarenhet av arbete i Visma eller liknande ekonomisystem är det ett plus men inget krav.

Som person är du driven, noggrann, prestigelös och lätt för att samarbeta med andra. Vidare har du en positiv inställning och drivs av att slutföra dina arbetsuppgifter.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start i december och sträcker sig 11 månader framåt, med anställning hos SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin, 08-407 55 70.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga