SW · Publicerad Igår 00:00

SW i Stockholm fortsätter att expandera och vi förstärker nu organisationen med ytterligare en driven och engagerad medarbetare till vårt huvudkontor. Vi söker nu dig som är studerande och vill ha ett utvecklande och meriterande arbete vid sidan av studierna. Du kommer att arbeta nära våra Rekryteringskonsulter och stötta dem med personaladministrativa uppgifter. Vi söker dig som idag studerar och som vill jobba extra ca 2 dagar/vecka i en växande organisation med högt i tak! Tjänsten planeras börja i mitten av november.

Arbetsuppgifter

I rollen som rekryteringsassistent hos oss på SW kommer Du att:
  • publicera annonser i olika medier
  • göra urval och telefonavstämningar
  • boka in kandidater för intervju
  • genomföra referenstagning
  • samt arbeta med tillhörande administration.
Utöver detta tillhör även dina arbetsuppgifter att, tillsammans med rekryteringsgruppen bygga upp och underhålla SW's pipe av kandidater. Detta innebär att självständigt söka efter kandidater och genomföra intervjuer för att effektivt kunna bistå rekryteringsteamet i arbetet att snabbt hitta rätt kandidater till våra kunder.

Du kommer att ingå i en mindre arbetsgrupp som värdesätter engagemang, initiativ och framåtanda. I rollen som Rekryteringsassistent lär du dig att arbeta i en föränderlig miljö med korta deadlines och snabba kast. För dig som söker utmaning och utveckling inom ett studierelevant område är denna tjänst helt rätt!

Personliga egenskaper

Vi söker dig med minst 1,5 år kvar av dina studier inom personal, organisation eller motsvarande utbildning. Som person är du såväl administrativt som kommunikativt lagd och trivs med att ge service i ett högt tempo. Du är självständig, noggrann och strukturerad. Tjänsten förutsätter att du är flexibel och trivs med att jobba i en arbetsintensiv miljö, i gengäld får du personal- och affärserfarenhet inom en mycket expansiv tjänstebransch. Hos oss är en positiv inställning och ansvarstagande mycket viktigt och för rätt person är detta starten för goda karriärmöjligheter. Vi söker medarbetare som är precis som vi; har nära till skratt, brinner för att ge bra service och triggas av att arbeta mot uppsatta mål.

Viktig information

Start för denna tjänst är i mitten av november. Schemaläggningen ansvarar du för själv utifrån dina studier. Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Alexandra Norr, alexandra.norr@sw.se, 08-407 55 67.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga