SW · Publicerad 17 okt

Vi söker nu drivna och ansvarstagande ekonomistudenter för extra- och deltidstjänster hos våra kunder. SW är ett rekryterings- och bemanningsföretag som verkar inom hela tjänstemannasegmentet men främst inom ekonomi, bank och finans.

Tjänstebeskrivning

Arbetsuppgifterna kommer att vara av varierande karaktär beroende på uppdrag. Ett uppdrag via oss kan exempelvis innebära rollen som:
  • Ekonomiassistent/Redovisningsassistent (löpande bokföring, leverantör- och kundreskontra, betalningar, faktureringar, avstämningar etc.)
  • Kundservice
  • Back Office/Administration
  • Reception/Kontorsassistent
Det här är chansen för dig som vill arbeta och få värdefull erfarenhet samtidigt som du utökar studentekonomin och bygger upp ditt kontaktnät.

Lämplig bakgrund

Vi söker Dig som studerar ekonomi på universitet/högskola. Du har datorvana och goda kunskaper i Office-paketet. Som person är du driven, lättlärd och serviceinriktad. Du är positiv och har en utmärkt kommunikativ förmåga som gör att du har lätt för att samarbeta med andra. Du bör ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift. Du är även ansvarstagande och noggrann vilket gör att du lägger vikt vid kvalité i det du tar dig för.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 nov
Anställning
Extrajobb
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga