SW · Publicerad 19 sept

Vår kund är en stor revisionsbyrå som sitter i ljusa lokaler belägna i centrala Stockholm.

Tjänstebeskrivning
Som lönekonsult kommer du att arbeta med hela löneprocessen för företagets löner. Dessutom kommer du att hantera arbetet kring förmåner, ersättning och representation. Vidare kan tjänsten innebära att tolka avtal och kontrakt.

Lämplig bakgrund
Det är meriterande med KY- på minst 1,5 år , gärna inom lön eller arbetslivserfarenhet av lön, men inte ett krav. Viktigast är att ett bra engagemang påvisas genom att du genomfört utbildningen på ett tillfredställande vis och presterat väl.Ytterligare engagemang och framgång inom exempelvis sport är även det meriterande.

Som person är du är driven och resultatinriktad, du är energisk och sprider en god stämning runt omkring dig. Du är lösningsorienterad och har förmågan att genom kritiskt tänkande ta dig an olika typer av frågeställningar och finna goda lösningar på dessa. Du är kommunikativt lagd och gillar att nätverka och skapa goda relationer både internt och externt. Du har en förståelse för vad arbete inom denna typ av verksamhet kan innebära och du har en överlag positiv inställning och ser olika typer av uppgifter som utmaningar snarare än motgångar.

Vi söker dig som är ambitiös, har viljan att lära dig så mycket som möjligt och på ett inspirerande vis arbeta för goda resultat samt upprätthålla goda relationer.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med anställning hos SW, därefter finns möjlighet att gå över till kunden. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Paola Bustos 08-407 55 61.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga