SW · Publicerad Idag 00:00

SW IT söker för kunds räkning dig som vill arbeta som konsult i ett spännande projekt hos en av Sveriges stora försäkringsbolag. Uppdraget startar 2017-09-30 och avslutas 2017-12-31 och omfattningen är 70%.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta som projektledare med huvudansvar för projektets framdrift och planering, för sammanställning av kravspecifikation och för hjälp med att sätta upp "proof of concept" med utvalda leverantörer.

Försäkringsbolaget har brister både i bakomliggande informationsinfrastruktur och verktygsstöd för analys, rapportering, prognos och finansiell planering inom koncernen. Projektet kommer att hantera båda delar, men delas upp i två delprojekt där delprojekt 1 kommer att fokusera på informationsbehov och informationsinfrastruktur och delprojekt 2 fokuserar på verktygsstöd för styrning och analys. Delprojekten förväntas drivas parallellt. Ett givet krav på analys-/rapportverktyget är att det kan implementeras både i existerande systemmiljö och en eventuell framtida ny systemmiljö.

Projektet bör undersöka möjligheterna till gemensamma val av verktyg inom koncernen för att ta hem skalfördelar vad gäller licens- och supportkostnader samt för att lättare kunna dela kompetenser och erfarenheter internt.

Lämplig bakgrund
  • Mångårig erfarenhet av projektledning och BI.
  • Dokumenterad erfarenhet av arbete med infrastruktur för informationsförsörjning. Samt dokumenterad erfarenhet från upphandling av analysverktyg.
Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare
Visa var