SW · Publicerad 22 sept

SW söker för kunds räkning en serviceinriktad kundtjänstmedarbetare till ett uppdrag på minst 1 år. Vår kund är en av Sveriges största kreditgivare inom bilfinansiering. De sitter i ljusa och fina lokaler i centrala Stockholm och jobbar i ett öppet kontorslandskap. Låter det som ett jobb för dig?

Tjänstebeskrivning
Dina arbetsuppgifter kommer att innebära att ta emot samtal från våra slutkunder, både privatpersoner och företag, gällande:
  • Lån och Leasingavtal
  • Fakturor,
  • Amorteringar,
  • Autogiro och andra frågor som kan uppstå kring bilavtalet.
Vidare kommer Du att arbeta med avtalshantering, lösenförfrågningar, överlåtelser och slutbetalningar. Du kommer även att hantera förlängningar, reklamationer och uppsägningar samt en del administrativa uppgifter. Du kommer att hantera såväl enklare frågor som mer komplicerade utredningsärenden. Du välkomnas in i ett glatt gäng bestående av 13 andra personer!

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som minst har en gymnasieutbildning, gärna en Högskoleutbildning mot ekonomi. Du har tidigare arbetat i en kundtjänst, med service eller med försäljning vilket givit dig god förståelse för kundvård, relationsskapande och proaktivt arbete. Du ska vara ansvarstagande och ha förmågan att skapa förtroende samt ha god kunskap i Officepaketet. Det är meriterande om Du har kunskap om bilfinansiering och känner till bilbranschen. Du uttrycker dig väl i såväl svenska som engelska.

Du har stor servicekänsla, vet vad utmärkt service är och du är dessutom flexibel, prestigelös och har ett strukturerat arbetssätt. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du gillar att samarbeta. Du trivs med att jobba i ett högt tempo, är ödmjuk och hjälpsam. Du drivs av att sprida positiv stämning i gruppen och är lösningsfokuserad.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start omgående och på minst 12 månader med anställning hos SW. Det finns goda förutsättningar att bli övertagen till kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga