SW · Publicerad 20 okt

SW IT söker för kunds räkning en erfaren systemutvecklare till vår kunds team inom IT - Affärssystem där du ansvarar för utveckling och förvaltning av ett ärendehanteringssystem. Vår kund är en stor och välkänd aktör inom försäkringsbranschen.

Vill du ha en ansvarsfull roll som nyckelperson kring ett större system och dess fortsatta utveckling så är detta en roll för dig! Tjänsten ställer stora krav på förståelse för systemintegration och problemlösningsförmåga. Du kommer att arbeta tillsammans i ett team om åtta personer där du har det huvudsakliga tekniska ansvaret.

Arbetsuppgifter
Du kommer att jobba i ett agilt team med en verksamhetskritisk affärsapplikation. I teamet ingår såväl systemutvecklare som krav- och testanalytiker och arbetet består av både nyutveckling som förvaltningsuppdrag. Applikationen är ett viktigt redskap i arbetet med effektivisering av arbetsprocesser och innehåller funktioner för b.la scanning, automatiserade affärsprocesser samt manuell ärendehantering. Systemet kommunicerar tekniskt med flera andra applikationer vilket gör att integration kommer att vara en del av dina arbetsuppgifter. Övriga arbetsområden är att ta emot affärsverksamhetens krav och förvandla dem till systemkrav samt ansvara för applikationens deployment-aktiviteter.

Kvalifikationer
Du har sedan tidigare en bred systemutvecklarerfarenhet med kunskap om servrar, databasdesign, systemintegration och programmeringsspråk som t.ex. Java eller .Net. Du har ett affärsintresse och triggas av att implementera automatiserade processer med fokus på integration och gränssnitt som förbättrar och effektiviserar verksamheten. Du har erfarenhet av att arbeta med större affärskritiska system och tycker om att arbeta förbättringsinriktat i team.

Vem är du?
För att lyckas i denna roll bör du ha en mycket god kommunikationsförmåga, i såväl svenska som engelska. Du är en lagspelare som trivs med att ha många kontaktytor samtidigt som du är självgående och kan bedöma och planera ditt eget arbete. Andra viktiga egenskaper är att du har stark drivkraft och är duktig på att ta initiativ.

Övrigt
Ovanstående tjänst är en rekrytering och du anställs av vår kund. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt slutdatum. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Markus Öhman, Rekryteringskonsult SWIT på telefon 070-471 02 43 alt. markus.ohman@sw.se.

Vi ser fram emot din ansökan och ansöker gör du via länken nedan.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW IT är specialister på rekrytering och konsultverksamhet inom IT. Vår erfarenhet av rekrytering i kombination med spetskompetens inom IT säkerställer att vi kan göra rätt matchningar som både på kort och lång sikt skapar meningsfulla relationer och ger bestående resultat för alla inblandade parter.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga