SW · Publicerad Idag 00:00

Vi är inte vilket bolag som helst. 2017 blev vi utsedda till världens andra mest hållbara bolag på World Economic Forum i Davos - vilket gör oss till världens mest hållbara försäkringskoncern!Vill du vara med på en spännande och utmanande resa? Vår omvärld och därmed marknad förändras allt snabbare. Vi ser en ökad konkurrens, prispress och ökad grad av digitalisering som ställer krav på förändringar i mötet med kund. Se mer i filmen ovan. Nu söker vi en person som brinner för att skapa kundvänliga effektiva processer som är digitala för kunden och som dessutom är automatiserade i vår ände.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker en person som har en bakgrund inom process- & verksamhetsutveckling som är redo att anta utmaningen att skapa kundvänliga processer för våra kunder när de går i pension och vid utbetalning till efterlevande. Du kommer att ingå i en grupp med tolv andra kollegor som tillsammans ansvarar för utbetalning till kunder vid pensionering och till efterlevande och när de är sjuka samt riskbedömning.

Vi samarbetar i stor utsträckning med vår internationella samarbetspartner Cognizant med team i både Vilnius i Litauen och Pune i Indien som sköter merparten av den löpande handläggningen, samt med Skandikon Pensionsadministration i Stockholm och Itello vars standardsystem vi håller på att implementera.

Tjänstens omfattning är heltid med start så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter

Som verksamhets- och processutvecklare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att:
  • Kartlägga processer och driva utvecklingen mot digitaliserade och automatiserade flöden
  • Prioritera, planera och genomföra förbättringsåtgärder tillsammans med kollegor inom olika delar av verksamheten och IT
  • Följa upp tidplaner och leveranser för ett optimerat resultat
  • Ta fram processorienterade mål och nyckeltal och införa aktiviteter som stöttar målbilden samt säkra effekthemtagning
  • Leda verksamhets- och förbättringsprojekt
  • Kontaktpunkt för förbättringsförslag från Cognizant avseende processutveckling och robotisering
  • Utifrån avvikelser identifiera och genomföra kvalitetshöjande åtgärder
  • Samarbeta med intressenter i andra delar av verksamheten och IT samt med externa bolag såsom Itello och Cognizant
  • Löpande utredningar
Kompetensprofil

För att passa in i rollen ser vi att du har en Civilingenjörsutbildning, ekonom eller annan relevant högskoleexamen. Du har arbetat ett antal år inom verksamhets-& processutveckling och har förmåga att se framtida kundvänliga lösningar och erfarenhet av att driva fram effektiva processer med tyngdpunkt på digitalisering och automatisering. Du har goda kunskaper i Excel och en god systemvana. Har du kunskaper inom AuyoHotKey eller motsvarande är det meriterande.

Egenskaper

Som person är du lösningsorienterad, ansvarstagande och har ett genuint intresse för att ge god service till både kunder och samarbetspartners. Du är strukturerad, analytisk, har en hög genomförandeförmåga och får saker att hända. Vi ser vidare att du är en positiv person som trivs med att samarbeta mot såväl gemensamma som individuella mål.

Utvecklingsmöjligheter

Då du kommer i kontakt med flera verksamhetsområden inom SPP får du ett brett kontaktnät och god förståelse för olika processer. Tjänsten ger dig möjlighet till individuell utveckling och skapar goda förutsättningar för vidare utveckling inom SPP.

Resor i mindre omfattning kan förekomma.

Information och kontakt

SPP har valt att samarbeta med SW i ovanstående tjänst där anställning kommer att vara på plats hos SPP. Är detta rätt tjänst för dig? Tveka inte att söka. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin, 08-407 55 70 .

SPP är en del av Storebrand, tillsammans är vi en av Nordens ledande koncerner för sparande och försäkringslösningar. SPP erbjuder kvalificerad rådgivning och ett brett sortiment av pensionslösningar för företag, organisationer och privatpersoner. SPP har idag ca 430 anställda och huvudkontoret ligger i centrala Stockholm.

Inom SPP/Storebrand bryr vi oss om mer än aktuella arbetsuppgifter och personlig karriär. Som anställd i SPP får du också möjlighet att påverka världen i en mer hållbar riktning.

Som en del av den finansiella sektorn är SPP/Storebrand mån om att våra medarbetare har hög personlig integritet och ett etiskt förhållningssätt. Som en följd av detta kan det, med kandidatens samtycke, bli aktuellt med en bakgrundskontroll under anställningsprocessen.

Den anställde åtar sig att följa externt och internt regelverk som är relevant för ansvarsområdet samt koncernens Etiska Riktlinjer

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Visa var