SW · Publicerad 17 okt

För att kunna möta kundernas förväntningar förstärker nu vår kund deras kundtjänst med en handlingskraftig och ansvarstagande person som har förmågan att skapa förtroende. Kanske är det du?

Vår kund är ett av Nordens största finansbolag och är verksamma inom tre affärsområden; Bilfinansering, Kort och Investeringfinansiering. På den svenska marknaden har de ett brett utbud av tjänster gentemot både företag och privatpersoner där vi kan finansiera det mesta som önskas genom leasing och avbetalning. Nu hjälper vi på SW dem inför detta konsultuppdrag på 12 månader.

Din dag

I den här rollen kommer kunderna ligga i fokus. Du kommer hantera såväl enkla och snabbt avklarade frågor till mer djupgående och komplicerade utredningsärenden och detta sker genom både telefon, mail och chatt. Utöver dessa delar ingår även löpande arbete kring:
  • Finansavtal
  • Räntefrågor
  • Förlängningar
  • Uppsägningar
  • Överlåtelsehanteringar
Vem är du?

Vi letar efter dig som alltid har kunderna i fokus. Du vet vad service är och du brinner för att alltid leverera den bästa! Du har en ekonomisk utbildning och har du erfarenhet av att använda telefonen som verktyg i ditt dagliga arbete är det meriterande. Har du erfarenhet av liknande roller som denna är det också meriterande.

För att trivas i rollen och gruppen är du en lagspelare som arbetar proaktivt med hög kvalitet. Du ser möjligheter och lösningar och du gillar därför utveckling av både dig själv och processer. Vi hoppas att du har mycket energi och arbetsglädje så du klarar av ett högt arbetstempo.

Övrigt

Ovanstående är ett konsultuppdrag med en anställning hos oss på SW under 12 månader. Arbetet är på heltid och utförs under kontorstid. Urval och intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor kan du vända dig till ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 dec
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Visa var