SYNLAB Sverige AB · Publicerad 11 okt 2021

SYNLAB Medilab är en del av SYNLAB-koncernen, Europas ledande leverantör av medicinsk diagnostisk service. På SYNLAB Medilab känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. Vi jobbar hela tiden med respekt för individen och med patienten i fokus, samt med förbättringsarbete för att kunna ligga i framkant inom den diagnostiska verksamheten. Möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Vi söker nu en ny Head of Sales som kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp och rapportera direkt till VD

Om SYNLAB Medilab

Vi är en av Sveriges största privata leverantörer av laboratoriemedicinska tjänster inom klinisk kemi, klinisk mikrobiologi och klinisk patologi/cytologi. Vi driver även ett antal närlaboratorier runt om i Stockholmsregionen och i Uppsala. Verksamheten genomsyras av ett starkt engagemang och ett ständigt pågående arbete för ökad kvalitet. Du kan hitta mer information om oss på vår webb.

Du kommer in till ett bolag i medvind. Ditt uppdrag kommer i första skedet vara att utöka försäljningen i nära samarbete med VD och andra kollegor som har ett stort och relevant nätverk av kunder och prospects. På sikt kommer du att ha möjlighet att utöka säljteamet. Det här är uppdraget för dig som brinner för försäljning och som vill komma in i ett bolag som är väl etablerat och som ingår i en internationell koncern för att sälja lösningar som efterfrågas.

På plats i Täby finns vårt stora centrallaboratorium på Ca 4000 m2. Här analyserar vi prover för våra kunder som till exempel kan vara vårdcentraler, specialistkliniker, hälsovårdskliniker eller försäkringsmottagningar. Även många av de digitala verksamheterna inom vården är våra kunder. Vi har erfarna medarbetare såsom biomedicinska analytiker, kemister, specialist/överläkare och ingenjörer mm. Även en IT avdelning och en egen serviceavdelning med egna chaufförer som har hand om våra transporter är sedan länge etablerad.

Du kommer att jobba nära VD och andra kompetenta kollegor. Du kommer att ingå i ledningsgruppen som består av 12 personer.

Vi erbjuder:
  • En plats i en framskjuten position i ett bolag som ingår i Europas största laboratoriekoncern och finns på fyra kontinenter
  • Ett utvecklande och stimulerade arbete med stor potential
  • En möjlighet att på sikt bygga ditt eget team och bidra till bolagets tillväxt
Om dig:
  • Vi tror att du med framgång sålt vårdrelaterade produkter eller tjänster tidigare, en bakgrund inom medtech är också intressant
  • Är driven och operativt lagd och villig att spendera mycket tid på fältet i uppbyggnadsfasen
  • Förstår hur landskapet av intressenter inom vården skall bearbetas
  • Med fördel har ett relevant nätverk
Om detta känns som en annons skriven för dig hoppas vi att du söker redan idag. Vi utlovar en spännande vardag i ett bolag som växer och har spännande kunder och som går en ljus framtid till mötes.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kristian Ekelund. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till Kristian på 072-308 16 45 eller på kristian.ekelund@salesonly.se.

SYNLAB är representerad i fler än 36 länder över fyra kontinenter och har en ledande position på de flesta marknader. Nästan 30 000 anställda bidrar varje dag till koncernens framgångar i alla länder, i närapå 600 laboratorier och mer än 1 100 närlaboratorier. SYNLAB erbjuder ett komplett utbud av innovativ och pålitlig medicinsk diagnostik för hälso- och sjukvården samt läkemedelsindustrin
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga