SalesOnly Sverige AB · Publicerad 16 aug

Quickchannel utvecklar marknadens mest avancerade och användarvänliga streaminglösning för att kommunicera med film. Vi är en helhetsleverantör när det gäller videokommunikation och vi erbjuder lösningar för att våra kunder ska kunna öka effektiviteten och minska sina kostnader med streaming. Våra kunder använder det idag för att sända och spela in internmöten, VD-tal till personal, utbildningar, produktpresentationer, webcasts, webinarier etc.

Arbtesuppgifter och ansvarsområden:
Vi söker nu ytterligare en resultatdriven säljare som vill vara med på en spännande resa i ett bolag under ständig utveckling. Du kommer att bearbeta och utveckla både nya och befintliga kunder och du ansvarar för hela säljprocessen från prospektering till avslut. Du kommer att arbeta med lösningsbaserad och värdeskapande försäljning, så tidigare erfarenhet av detta är meriterande. Du kommer att vara en viktig kugge i ett framgångsrikt bolag med korta beslutsvägar.

Vi erbjuder:
  • Ett spännande och utmanande arbete i ett entreprenörsdrivet bolag som hela tiden utvecklas och vill framåt
  • Möjligheten att sälja lösningar och tjänster som ligger i framkant
  • Fantastiska lokaler med utsikt över takåsarna i Gamla Stan
  • Ett härligt team som alla bidrar till ett bra och inspirerande arbetsklimat
VI SÖKER DIG SOM:
  • Har hög energi i kombination med ett starkt driv
  • Har förmåga att skapa förtroende hos kunden
  • Vill vara med och påverka och motiveras av mycket eget ansvar
  • Har en stark vilja att lyckas och drivs av att vara framgångsrik i din försäljning
För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet från B2B-försäljning, gärna inom media, IT, videokommunikation eller liknande. Du trivs med att arbeta i högt tempo och är duktig på att driva din affär långsiktigt. Hos oss kommer du att vara en del av ett säljteam där energi, säljdriv och målfokus står i centrum. Vi har kul tillsammans och om du, liksom vi, älskar försäljning och vill göra allt för att skapa den bästa lösningen för kunden så vet vi att du kommer att trivas hos oss! Gå gärna in på www.quickchannel.se för att läsa mer.

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se. I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Petra Bruna. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra på petra.bruna@salesonly.se alt 076-525 90 38.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
14 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Rekryteringen hanteras av
SalesOnly