SalesOnly Sverige AB · Publicerad 27 sept

OCTANORM Nordic AB startades 1979 och är Nordens ledande leverantör av lösningar för mässor, event och inredning. Grunden till företaget är tillverkningsrättigheterna på de i Tyskland utvecklade unika byggsystemen för utställningar och inredning. OCTANORM Nordic AB har med utgångspunkt från sin affärsidé utvecklats till ett företag med 13 anställda och en årsomsättning på ca 45 miljoner kronor. Företaget är lokaliserat i Spånga där kontor, lager och produktion finns.

Octanorm Nordic söker en Key Account Manager som skall arbeta med kunder i Norden.

Octanorm Nordic söker nu en Key Account Manager som skall ansvara för kunderna för våra två affärsområden Mässor och Display/ Event. Våra kunder finns på den spännande Nordiska marknaden. Huvuduppgiften i denna roll är att underhålla och utveckla befintliga kunder.

Vi tror att du har ett brinnande affärsintresse och en känsla för att skapa långa affärsrelationer. Tjänsten innebär ett nära samarbeta med företagets VD. Ni kommer tillsammans ta fram en strategisk utvecklingsplan för de största kunderna. Du kommer också arbeta med budget samt planera kundaktiviteter, produktutbildningar samt övriga säljaktiviteter.

För att lyckas i rollen behöver man vara driven, målinriktad, strukturerad, prestigelös och kreativ. Du behöver också ha lätt för att samarbeta och tar egna initiativ till de aktiviteter som krävs för att nå uppsatta mål. Till din hjälp har du ett mycket starkt varumärke samt en kompetent organisation.

Vi ser gärna att du innehar kunskap och/ eller är intresserad av konstruktioner, mässor, event och inredning. Att du är en lagspelare och inte är rädd för att ”kavla upp ärmarna” är en självklarhet för att du ska trivas hos oss. Du utgår från försäljningskontoret i Spånga och har hela Norden som ditt arbetsområde. Övernattningar inom arbetsområdet är ca 5/månad, tänkt bostadsort är Stockholm med omnejd. Du rapporterar till VD.

Vi erbjuder dig:
 • Ett innovativt företag med ett välkänt varumärke
 • En organisation där du har möjlighet att påverka utvecklingen
 • En möjlighet till personlig utveckling
 • Ett kreativt arbete
 • Frihet under ansvar
 • En arbetsplats där atmosfären präglas av glädje.
 • Trevliga kollegor
Vi söker dig som:
 • Har gedigen erfarenhet av uppsökande försäljning och förhandlingsvana
 • Har erfarenhet av liknande arbete och/eller branscher
 • Är kreativ och flexibel dvs. inte rädd för förändringar
 • Har 3-årig gymnasieutbildning
 • Är bra på att kommunicera på engelska i tal och skrift.
Låter det spännande? Sök idag!
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Cecilia Arbestål. Urval kommer ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt. Din ansökan registreras endast då du söker via "Ansök här" knapppen som tar dig vidare till vår hemsida www.salesonly.se

Har du frågor kring tjänsten når du Cecilia lättast via mail: cecilia.arbestal@salesonly.se alternativt 073-961 30 73.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
30 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Rekryteringen hanteras av
SalesOnly

Inga fler liknande jobb tillgängliga