SalesOnly Sverige AB · Publicerad 1 aug

Panea är ett bolag under stark tillväxt med mål som vi når organiskt genom hårt arbete. Att ha kul på jobbet är förutsättningen för trivas och den enskildes arbete är under stor frihet och med stort ansvar. Det råder direkta och snabba beslutsprocesser, och alla medarbetares kunskaper och åsikter avgör och gör skillnad. Allas förmågor avgör Paneas framgångar.

Panea är ett ovanligt bolag. Panea hjälper sina kunder med helheten i att utveckla, projektera och färdigställa kunders verksamheter inom café, restaurang och bagerier. Panea är med från start till slut, med allt vad det innebär att etablera ett nytt café, restaurang, eller bageri - konceptuellt, praktiskt och leveransklart. När kunden får nyckeln är det bara att köra.

Vi söker dig som förstår inredning och kraften av att skapa fysiska rum, och försäljning. Att ha kunskap eller bakgrund inom bygg eller fastighet är kvalificerande. Mycket av jobbet handlar om att hantera hur man utvecklar lokaler utifrån fastighetsägarens krav, legala och praktiska perspektiv så man kan driva en verksamhet effektivt. Att drivas av att sälja in projekt och att utveckla kundens drömmar och idéer är centralt för att vara en del av Paneas projektledning.

Panea flyttade in i nya lokaler på Kungsholmen i vintras. Vi tog över ett arkitektkontor vilket passar Panea perfekt. Det är en spännande och fin lokal som är gjord för att jobba och trivas i. Nytt och snyggt! Du kommer sitta med andra projektledare och designers som har nära till att ge stöd och råd. Det pågår ett konstant arbete med uppdragsgivares projekt vilket du kommer att märka.

Du kommer främst jobba med kunder i Stockholmsområdet och in din roll kommer du primärt att sälja in Paneas koncept till inkommande samt till kunder du söker upp. Paneas erbjudande är skapat för etablering, där flera av Paneas erbjudande är exklusiva och unika.

Metoden är att utifrån kundens behov och förutsättningar visa och presentera förslag som kan genomföras utifrån budget och tid. Dessa projektplaner innehåller allt från konceptförslag till ritningar, projektledning, upphandling, bygghandlingar, bygglov, tillstånd mm. Du blir spindeln i nätet för att genomföra och sy ihop projektet så att uppdragsgivaren blir helt nöjd.

Vi tror du:
  • Är en hungrig säljare som vet hur man bygger upp nära och fruktbara relationer med dina uppdragsgivare.
  • Har 3 - 5 års säljerfarenhet.
  • Är senior i ditt agerande gentemot alla aktörer som ett projekt passerar t.ex. myndigheter, fastighetsägare, leverantörer osv. Ett förtroendeingivande agerande är viktigt.
  • Med fördel har ett nätverk inom bageri, restaurang eller retail sedan tidigare.
  • Har erfarenheter att driva projekt inom bygg och fastigheter.
Om du tror du är rätt person för tjänsten kommer du uppleva att Panea är en verksamhet som låter dig påverka din arbetsvardag. En fast månadslön och en årsbonus baserat på din prestation mot årsbudget utlovas. Kan du göra skillnad? då ska du söka till Panea!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kristian Ekelund. Om du har frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Kristian på kristian.ekelund@salesonly.se eller på 073-521 65 87.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Rekryteringen hanteras av
SalesOnly