SalesOnly Sverige AB · Publicerad 30 septVi är inte som alla andra

Vår framgång bygger på att vi utmanar gängse normer

Vi sätter agendan för morgondagens säljorganisationer

Vi sticker ut hakan och lovar dig rätt förutsättningar för att du skall få uppleva den roligaste och mest utvecklande tiden i din yrkeskarriär. Vårt motkrav: Du är liksom vi bäst i klassen när det gäller försäljning! Vi kommer att stötta och hjälpa dig att nå dina och Salesonly högt ställda mål under din resa till att bli en riktigt skicklig konsult.

Det är lika bra att berätta detta redan nu. Denna roll passar inte alla. Att arbeta som konsult på Salesonly är en roll som är bland de mest utmanande på arbetsmarknaden men samtidigt den roll som är roligast och mest utvecklande du kan ha.

Vad gör egentligen en rekryteringskonsult hos SalesOnly?

Vi ser det som att du är mycket av mycket. Du är bl. a affärsman/kvinna, konsult som vågar utmana, säljare som styr säljprocessen, uppdragsgivare som söker förbättringar, bollplank, coach, trusted advisor och mycket mer därtill. På samma sätt som du driver din försäljning kommer du att driva dina rekryteringsuppdrag. Du förväntas ansvara för att skapa och utveckla din egen kundportfölj. När du sålt in ett uppdrag är det du som ansvarar för alla delar i rekryteringsprocessen och ser till att din kund får en nyckelperson till sin säljorganisation. Dina dagar är fullbokade med säljmöten, intervjuer, search av kandidater, kandidatpresentationer tester, uppföljningar och en hel del administration.

Vi är en starkt värderingsstyrd arbetsplats. Hårt arbete, Passion, Kunskap och Långsiktighet är våra ledord i allt vi gör. För oss är det självklart att man hjälps åt för att nå individuella och gemensamma mål. Vi sätter högt värde i att vara professionella utan att upplevas som tråkiga. Det skall vara stimulerande, roligt och utmanade att arbeta hos och med Salesonly.

Beteenden, egenskaper och färdigheter som skapar framgång
  • Den absolut viktigaste framgångsfaktorn är ingen hemlighet- Du kan försäljning. Omsatt i krav betyder det flera års erfarenhet från uppsökande försäljning med egen budget.
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet och ett uppdaterat nätverk inom IT/Telecom, Bank/Finans/Försäkring eller Bygg/Industrisektorn.
  • Du arbetar strukturerat och trivs när tempot är högt och deadlines skall hållas. Du är en van användare av sociala och professionella medier och förstår hur du använder den ökade digitaliseringen i affärslivet till din fördel.
  • Du har en orubblig vilja att lyckas där du gör ditt yttersta för att leverera kvalitet. Du arbetar målinriktat för att skapa långsiktiga och professionella relationer med kunder och kandidater.
  • Du är duktig på att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift
Vi hoppas att du känner igen dig i mycket i denna annons. Då vill vi att du söker tjänsten så att vi får möjlighet att träffas och diskutera vidare. Väl på plats hos oss kommer du inte att ångra dig!

Nyfiken? Vi genomför urval löpande så sök tjänsten via knappen "ansök här" nedan.

Frågor kring tjänsten besvaras vår Regionchef Jenny Berge på telefon 076 000 18 97 eller via mail Jenny.berge@salesonly.se

SalesOnly rekryterar, men vi är långt ifrån enbart ett rekryteringsföretag. Vi finns för att förändra och förstärka säljarens roll i näringslivet. Vi finns för att öka lönsamheten för våra kunder. Vi finns för att förverkliga den egna individens dröm om att nå sin fulla potential. Vi finns för att nå tillfredställelsen när vi får bygga framgångsrika säljorganisationer. SalesOnly grundades 2010 som specialistbolag inom Wise Group AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
16 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
Rekryteringen hanteras av
SalesOnly

Inga fler liknande jobb tillgängliga