SalesOnly · Publicerad 5 mars 2021

Mitt under en pågående pandemi har vi på SalesOnly lyckats göra vårt bästa år. Vi har ett starkt varumärke och en organisation med hög kompetens och erfarenhet inom vårt specialist område - försäljning. Nu fortsätter vi bygga och söker en ny kollega till vårt Stockholms team.

Vår övergripande strategi lyder
"SalesOnly är de överlägset starkaste på marknaden när det kommer till att driva utvecklingen av säljorganisationer, inte bara genom att de erbjuder de främsta talangerna inom försäljning. SalesOnly är ett premiumvarumärke när det gäller rekrytering, interim och search av sälj och säljchefsroller”

Vi är en del av den expansiva HR-koncernen Wise Group.

Vilka är vi
Vi är ett glatt gäng med mycket hög kompetens och erfarenhet kring försäljning och rekrytering. Vi är stolta men aldrig nöjda, vi vet att det vi gör har en påverkan på vårt samhälle och vi tar oss själva på allra största allvar. Vi är skickliga på självledarskap och tar ansavr för oss själva och andra. Vi har galet roligt på jobbet! Vi skrattar mycket, vi stöttar varandra, vi bollar idéer och utbyter kunskap med varandra. Vi firar framgång såväl som vi är transparenta när det går fel. För det gör det ibland när man jobbar med människor.

En del av det som gör oss unika bortsett ifrån att våra konsulter har hög kunskap och erfarenhet inom sälj och ledarskap dessutom hela tiden klär oss med forskningen kring köp och säljlogiker kopplat till trender. Titta gärna in på vår samarbetspartner ProSales om du blir nyfiken. Det innebär att vi kan leverera ett högre värde till såväl kund som kandidat och matcha rätt person med rätt uppdragsgivare. Vi tar inte på oss uppdrag som vi inte tror vi kan lösa, vi ser våra kandidater som lika mycket kund som våra uppdragsgivare. Vi är relevanta och bemöter alla personer med hög respekt. Vår eNPS är extremt hög och engagemanget på topp! Detta är en oerhört viktig faktor för at vi tillsammans ska nå våra gemensamma mål.

Rollen hos oss
För att trivas i rollen är du en person som gillar att ha många kontaktytor och att utveckla och upprätthålla nätverk. Du är framåt och nytänkande samtidigt som du har en känsla för struktur och administration. Framförallt kommer du att få förmånen att varje dag ha möjlighet att göra något som är ett fåtal yrken förunnat - att förändra någons liv

Du driver din egen försäljning. Vikten kommer ligga på nya kunder eftersom vi vill ta ökade marknadsandelar. Du säljer till och samarbetar med beslutsfattare på olika nivåer lokalt i Stockholm och ibland även internationellt. Din vardag består i att prospektera nya uppdrag, utveckla kundrelationer samt att driva hela rekryteringsprocessen från start till mål. Rekrytering är vårt primära erbjudande men kombineras med tjänster såsom second opinions, interimslösningar, kompetenskartläggning och workshops för sälj- och ledningsorganisationer.

Vi erbjuder dig
 • En affärsnära & konsulterande roll med fokus på människor, företag, utveckling och framtid
 • Fina förtjänst- och utvecklingsmöjligheter i en härlig tillväxtkoncern; Wise Group
 • Att vara med och driva framtidens försäljning, bygga, utveckla och framtidssäkra individer och säljorganisationer
 • E certifiering i Sales Excellence Commercial Director Master Class hos ProSales - A division of Mercuri International
 • Världens bästa kollegor; både internt på SalesOnly och i övriga Wise-kollegor!
Om dig
För att trivas hos oss identifierar du dig med våra värderingar: passion, kunskap, hårt jobb och långsiktighet, vilka genomsyrar vår affärs- och kvalitetsorienterade kultur. Du har ett relationsskapande och långsiktigt fokus, i kombination med förmågan att navigera målstyrt i en fullbokad agenda. Vi tror att du drivs av att göra ett riktigt bra jobb och att göra det lilla (stora!) extra för kunden. Din vilja att lyckas är utmärkande för dig och du trivs med högt uppsatta mål.

För att lyckas i rollen har du:
 • bakgrund av att driva projektförsäljning
 • jobbat med tjänste-/konceptförsäljning B2B, i minst 5 år
 • sinne för att planera, prioritera, samt att arbeta effektivt och lösningsorienterat
 • god vana av att arbete i olika digitala system
 • mycket god kommunikationsförmåga i både tal och skrift såväl svenska som Engelska
 • ett brinnande intresse kring att bygga och utveckla relationer i kombination av att göra avslut på affärer
 • Du besitter ett stort nätverk på ledningsgruppsnivå
Ansökan
Ring eller mejla gärna om du har frågor, vi är dina blivande kollegor och så nyfikna på att höra ifrån dig! Ansök med CV och personligt brev via annonsen -och du, gör det med detsamma! Ansvarig för den här rekryteringen är vår Seniora Rekryteringskonsult johnny.borklund@salesonly.se 076-000 1807. Alla personuppgifter hanteras enligt GDPR och konfidentiellt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga