Sandvik · Publicerad 28 juni 2021

Till vår kund Sandvik Materials Technology (SMT), som idag är ett affärsområde inom Sandvik, söker vi nu dig med erfarenhet av Trade Finance som vill vara med i uppbyggnadsfasen av den nya funktionen inom Treasury. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt fram till årsskiftet initialt, med möjlighet till förlängning. Placeringsort kommer att vara Stockholm, men största delen av arbetet sker på distans.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att sätta upp och implementera processer inom Trade Finance för Sandvik Materials Technology Group Treasury, till exempel för bankgarantier, moderbolagsgarantier, letter of credit, olika typer av support letters etc. Du kommer även att supportera divisionerna/rådge om Trade Finance-instrument och vid behov hjälpa till med andra arbetsuppgifter inom Group Treasury-området.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi tror att du har några års erfarenhet från en roll inom Trade Finance på en Treasuryfunktion, och kunskap om de begrepp och instrument som förekommer inom Trade Finance. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha varit involverad i förändringsprojekt i större organisationer och om du har erfarenhet av att implementera processer. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att trivas som Trade Finance-medarbetare inom Treasury hos Sandvik Materials Technology är det viktigt att vara nyfiken och samarbetsorienterad. Du stimuleras av att bygga nytt och är bra på att driva och skapa processer på ett strukturerat sätt. Du är också bra på att skapa förtroende och bygger framgångsrikt starka relationer både internt och externt.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Maria Olofsson på maria.olofsson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga