Sandvik · Publicerad 26 okt

Inom Sandvik Treasury arbetar vi i nära samarbete med hela koncernen likväl som med våra externa intressenter. Vi är en ekonomisk partner att lita på och vi håller fortfarande fast vid våra traditioner av integritet, pålitlighet och långsiktigt samarbete trots att vi hela tiden strävar efter att utvecklas i takt med våra ständigt växande globala förutsättningar.

Cash Flow Management är en del av Sandvik Treasury och vi söker nu en erfaren medarbetare till Treasury Operations som vill vara med och utveckla vår funktion. Vi sitter i fina lokaler centralt i Stockholm och erbjuder dig en möjlighet att utveckla ditt intresse för Treasury på ett globalt företag där din insats gör skillnad - detta samtidigt som du får vara en del av en spännande förändringsresa.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare inom Treasury Operations tillhör du vårt Cash Flow Management team som består av elva personer. Tillsammans med tre medarbetare på Operations arbetar du med finansiella betalningar, sammanställning av likviditet, dagliga avstämningar av bankkonton, FX och MM-affärer, bokslutsarbete, cash pool-administration samt övrigt löpande arbete inom Operations. Du är också delaktig i olika projekt för att löpande utveckla och förbättra våra arbetssätt.

Tjänsten innebär daglig global support till våra dotterbolag i Treasuryfrågor samt kontakt med externa samarbetspartners. Du får därmed en helhetssyn av vår Treasuryavdelning och god kännedom om hur de finansiella flödena fungerar i en stor internationell koncern.

Din profil

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande, med flera års erfarenhet av arbete med Operations/Backoffice inom Treasury. Du har goda kunskaper i MS Office, i synnerhet Excel, och har du erfarenhet av CRM, Trax, SAP och Opus Capita är detta meriterande. Då vi verkar i Sverige men arbetar i en global miljö är dina kunskaper i engelska och svenska utmärkta, i både tal och i skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är en noggrann och metodisk genomförare. Då Sandvik är ett dynamiskt bolag så ser vi även att du är nytänkande och en kreativ problemlösare. Du är en ansvarsfull och stöttande lagspelare med ett brinnande intresse för siffror och ett strukturerat arbetssätt, samtidigt som du är nyfiken och vill vara med och driva utvecklingen av vår avdelning. I rollen har du många kontakter, både internt och externt, och därför är din goda samarbets- och kommunikationsförmåga mycket viktig för oss.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.sjr.se med sista ansökningsdag den 30 Oktober. Urval sker dock löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Karin Van Egeraat Telnr: 070-4715908. Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter, tjänster och service som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har en världsledande position inom utvalda områden - verktyg för metallbearbetning, maskiner och verktyg för gruv- och anläggningsindustrin, rostfria material, speciallegeringar, högtemperaturmaterial samt processystem. Koncernen hade 2015 cirka 46 000 anställda, representation i cirka 150 länder och en omsättning på cirka 91 miljarder SEK.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga