Santander · Publicerad 17 nov

Är du en driven och engagerad kredithandläggare med stort intresse för krediter inom Bank och Finans? Nu söker Santander dig som vill arbeta som en kredithandläggare med god förmåga att bearbeta komplex kreditbedömning. Har du erfarenhet av kredithandläggning och av eget kreditmandat då kan du vara den vi söker.

Arbetsbeskrivning
Som kredithandläggare får du möjligheten att göra kreditbedömning i samband med fordonsaffärer och lösen av krediter i samband med nya affärer åt privatpersoner och företagskunder. Du förväntas ge service till kunder (återförsäljare) via telefon, mail och via säljstödsystem och lösa mer komplexa ärenden. I rollen förväntas du vara engagerad och delta aktivt i interna möten och leverera kvalitet effektivt samt dela din kunskap med kollegor internt.

I rollen som kredithandläggare kommer du att:
  • Göra komplexa analyser och avstegsbedömningar gällande krediter
  • Ansvara för att processer följer uppsatta riktlinjer och fortlöpande utveckla dessa
  • Delta aktivt i företagets långsiktiga kreditstrategi
  • Sträva efter att automatisera och effektivisera befintliga kredit processer
  • Administrera och utföra övrigt förekommande uppgifter inom företaget som är hänförliga till en tjänst som kredithandläggare.
Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig med erfarenhet av handläggning avseende fordonskrediter. Du har ett genuint intresse för krediter och juridiken kring det. Du har en vilja att sprida kunskapen internt för att bidra till gruppens utveckling samt bankens resa framåt inom kreditområdet. Som person är du serviceminded, initiativtagande och har ett strukturerat arbetssätt. Du förväntas ha kvalitetsfokus I samband med bearbetningen av olika ärenden men även samarbetsförmåga då du ingår i ett team. Det är meriterande att du har förståelse för både produktsidan och processen samt har kunskap och känsla för vad som fungerar och inte gällande kreditgivning. Du förväntas ha ett genuint intresse för kredithandläggning och fordonsindustrin.

Du är en gymnasieekonom eller motsvarande och har erfarenhet av kundservice. Du är en van användare av MS Office paketet och är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Santander Consumer Bank med Amendo Bemanning & Rekrytering och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsult Charlotte Umunna, charlotte.umunna@amendo.se.

Stämmer beskrivningen ovan in på dig ser vi gärna att du skickar in din ansökan online på www.amendo.se Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Välkommen in med din ansökan
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Santander Consumer Bank startade sin nordiska verksamhet i Norge 1969. Under 2014 förvärvades GE Money Banks nordiska verksamhet och 1 juli 2015 fusionerades de båda företagen. Idag är Santander Consumer Bank en del av Banco Santander, som är en av världens största finansiella koncerner och näst största banken i Eurozonen mätt i marknadsvärde. Banken finns idag representerad i 45 länder och Santander har under de senaste tio åren utsetts till världens bästa bank tre gånger.

Den nordiska verksamheten är en självständig gren med huvudkontor i Oslo, den svenska verksamheten bedrivs i filialform och står under tillsyn av norska Finanstillsynen och svenska Finansinspektionen.
Banken har idag 450 000 kunder i Sverige och erbjuder sparkonto, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort och delbetalning i butik. Santander Consumer Bank har kontor i nya fräscha lokaler i Solna Gate och har 450 medarbetare.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga