Sato · Publicerad Igår 00:00

Drivs du av att skapa affärsmöjligheter och är kreativ i din försäljning? Vi söker dig som vill vara med och stärka SATO position på marknaden. Är du deras nya Channel Sales Account Manager?

Tjänstebeskrivning
I tjänsten som Channel Sales Account Manager arbetar du med att skapa nya och långsiktiga affärsrelationer och affärsmöjligheter med målet att sälja in SATO produkter och lösningar. Du bygger nya affärer samt utvecklar befintliga till AIDC, IT och software återförsäljare och distributörer. Du arbetar aktivt för att visa på affärsnyttan i att SATO produkter integreras inom branscher så som tillverkning, transport & logistik, livsmedelsproduktion, detaljhandel och sjukvård. Vidare arbetar du aktivt för att uppnå säljmål genom att genomföra säljplaner, delta i mässor och evenemang samt stödja och utveckla affärer med utvalda distributörer. Vi söker dig som med fördel bor i Stockholmområdet eller någon av Sveriges storstäder. Du blir en del av SATO Europe, och det Nordiska säljteamet och rapporterar till Regional Manager, Nordic.

Lämplig bakgrund
För att vara framgångsrik som Channel Sales Account Manager har du flera års erfarenhet inom försäljning och kan visa på framgångsrika säljresultat. Har du erfarenhet av kanal/partnerförsäljning och vill vara del av ett mindre bolag med stor frihet under ansvar har du hittat rätt. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift och har en god kommunikativ förmåga.

Som person är du detaljmedveten, metodisk och förtroendeingivande. Du arbetar med stor kreativitet och entusiasm och har ett stort intresse för att göra affärer. Du är lösningsorienterad, resultatdriven och ihärdig. Din styrka ligger i att skapa långsiktiga relationer och din tekniska förståelse och intresse kommer ligga till grund för att maximera affärsmöjligheterna. Är du dessutom ansvarstagande och trivs i en självständig roll där du ges möjlighet att skapa ramarna för en framgångsrik partner försäljning är du rätt person för tjänsten.

Övrig information
I denna rekrytering samarbetar vi med SW in Scandinavia AB. Ovanstående är en rekrytering med anställning hos vår kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Johansson, på tel 031-333 54 81 eller på frida.johansson@sw.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Rekryteringen hanteras av
SW