Scandinavian Biogas Fuel · Publicerad 19 feb 2021

Är du intresserad av att fortsätta utveckla Scandinavians Biogas strategiska HR-arbete? Just nu söker vi en erfaren HR-ansvarig

Brinner du för att optimera HR-processer och har erfarenhet av att arbeta med såväl strategiskt HR-arbete samtidigt som du gillar att vara operativ och arbeta med verksamhetsnära frågor? Vi söker dig som vill arbeta strategiskt och operativt med att vidareutveckla organisationens HR till en värdeskapande del av verksamheten. Har du dessutom erfarenhet och intresse av internkommunikation så är det dig vi söker. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en självständig roll i vilken du får möjlighet att påverka och utforma vår HR funktion. I ditt dagliga arbete kommer du ha stort fokus på rekrytering, kompetensutveckling, arbetsmiljö samt värdegrundsarbete. Du kommer till en organisation där många fina initiativ och processer initierats men där allt inte är satt ännu. Det ger dig stora möjligheter att vara med och forma såväl vårt strategiska som operativa arbete. Du blir en viktig del av Scandinavian Biogas - en arbetsplats som präglas av förändring, komplexitet och nytänkande. Vi erbjuder dig en spännande roll där du kommer att arbeta nära och vara stöd för såväl chefer som medarbetare.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som HR-ansvarig hos oss kommer du arbeta med ett brett spann av arbetsuppgifter inom HR och internkommunikation. Du kommer stödja organisationen med dina sakkunskaper och arbeta nära ledningen och cheferna. Du kommer att:
  • Ansvara och driva operativa och strategiska frågor.
  • Agera kravställare inom vissa ramar och projekt.
  • Bygga upp och ansvara för kompetensförsörjning, inkl. rekryteringsarbete.
  • Medverka i fackliga förhandlingar samt samverka med arbetsgivarorganisationerna.
  • Värdegrundsarbete.
  • HR-compliance, ex. säkerställa att policyer och processer efterlevs utifrån våra strategier och mål.
  • Lönehantering och kontakt mot vår outsourcingpartner.
  • Arbetsmiljö inkl. rehabiliteringsarbete.
  • Månadsbrev och pressmeddelanden.
Rollen innebär också

Det finns stora utvecklingsmöjligheter inom HR och med tiden kan du komma att få ett allt större inflytande och påverkan på verksamheten inom ditt expertområde. Du har en viktig roll att driva och utveckla HR arbetet och skapa en värdestyrd organisation genom det dagliga arbetet och strategiska beslut. Du kommer tillsammans med den övriga organisationen utveckla och implementera våra processer och system, samt ansvara för ett antal egna HR-projekt. Rollen rapporterar till CFO och du kommer att sitta i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning och urval sker löpande.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant, eftergymnasial utbildning med PA - inriktning samt flerårig erfarenhet av såväl operativt som strategiskt HR arbete. Du har en god vana av kollektivavtal samt goda kunskaper inom arbetsrättsliga frågor och fackliga förhandlingar. Du är en erfaren person som är trygg i din arbetsroll och är van att arbeta självständigt. Du har hög integritet och är trygg i att fatta beslut för att självständigt kunna driva HR-arbetet framåt och utveckla HR-processer och policys. Du trivs på företag i förändring och växlar snabbt mellan arbetsuppgifterna. Du trivs också i roller som är lika mycket operativa som strategiska.

Som HR ansvarig är det dessutom viktigt att du är en ödmjuk, serviceminded och kommunikativ person. Vi värdesätter högt din prestigelöshet och positivism. Du är van att arbeta proaktivt och är duktig på att prioritera i ditt arbete. Du är lyhörd och lösningsorienterad för att kunna se organisationens behov och jobba med förbättringar. En nyfikenhet och ett genomgående driv för utveckling och förbättring är av stor vikt för att du ska trivas och prestera bra i rollen.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 mars 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Personalchef

Inga fler liknande jobb tillgängliga