Scandinavian Biogas · Publicerad 31 juli 2021

Brinner du för ny teknik och drift och vill bidra till en renare värld? Ta chansen och sök rollen som drifttekniker!

Scandinavian Biogas är en av Nordens största privata producenter av biogas som bidrar till en bättre och mer hållbar miljö. Till vår fräscha och moderna anläggning i Henriksdal söker vi en drifttekniker med med stort engagemang, framåtanda och viljan att utvecklas. I rollen som drifttekniker säkrar du att anläggningens produktion drivs på ett miljömässigt, säkert och optimalt sätt. Här får du arbeta med kontroller, rondering, skötsel och styrning av vår biogas produktion. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds ett utvecklande och intressant arbete med spännande ny teknik i ett företag som jobbar för en hållbar framtid. Vi är ett innovativt och dynamiskt företag med stark entreprenöriell anda och dedikerade medarbetare. Förutom innovativ teknik, en stark gemenskap och en inkluderande arbetsmiljö erbjuds du en roll med goda utvecklingsmöjligheter.

Dina framtida arbetsuppgifter
 • Omväxlande arbete mellan kontrollrum- och ronderingar av anläggningarna
 • Skötsel och drift av högautomatiserad processanläggning
 • Drift av och underhåll av processutrustning som ventiler, pumpar, m.m.
 • Felsökning
 • Administrativa uppgifter som tex. ärendehantering och rapportering
 • Rapportering av avvikelser och störningar gällande produktion, distribution, miljö och säkerhet
Rollen innebär också

Som drifttekniker får du ett stort ansvar och ett nära samarbete med övriga medarbetare på vår anläggning i Henriksdal. Du deltar aktivt i arbetet med att ständigt utveckla vår anläggning med stor fokus på säkerhet, för att på så sätt kunna svara upp mot kraven på hållbar utveckling och en bra arbetsmiljö.
Du blir en viktig resurs och ingår i ett team om 4 personer. Arbetstider är dagtid och beredskap var fjärde vecka ingår i tjänsten.

VEM ÄR DU?

Vi söker en allsidig person med en teknisk utbildning och/eller arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet från processindustrin är en merit men dock inget krav. Vi ser gärna även att du:
 • har kunskap inom automation, styrsystem, kan processutrustning och gillar att meka
 • besitter kunskaper inom gas/tryck
 • tidigare arbetat i något underhållssystem och har god datadatavana
 • är positiv och initiativrik samt kan arbeta självständigt
 • är noggrann och följer rutiner och processer
 • har ett högt driv och ständigt vill utvecklas
 • har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 sept 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Reparatörer

Inga fler liknande jobb tillgängliga