Scarab Development · Publicerad 20 feb 2020

Drivs du av att hitta affärsmöjligheter och att bygga relationer? Vill du jobba i en verksamhet dedikerad till framtidens lösningar på världens klimat- och miljöutmaningar? Scarab Development söker en Investor Relations Manager till sitt kontor i centrala Stockholm. I rollen som Investor Relations Manager kommer du att driva finansieringsagendan för Scarabs olika bolag. I rollen kommer du att ansvara för frågor kring finansiering, investeringar och andra former av samarbeten med företag, finansiella institut, myndigheter, och andra intressenter. Som person är du kommersiellt inriktad och vill motiveras av att arbeta med en miljöinriktad produkt som kan skapa nytta för många. Du kommer arbeta i en forskningsfokuserad innovativ miljö. I rollen rapporterar du till VD för Scarab Development.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Utforma prospekt och formulera kommunikéer för finansieringsintressenter
 • Kartläggning av möjliga intressenter
 • Due Dilligence-arbete vid ansökan om finansiering
 • Kalkylera investeringsupplägg i dialog med intressenter
 • Sköta dialog och uppföljning med intressenter
 • Driva frågor kring nyemissioner
 • Rapportering till EU och andra samarbetspartners
Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig med god kunskap inom företagsekonomi, antingen genom din högskoleutbildning eller yrkeslivserfarenhet. Du har erfarenhet av finansieringsarbete, antingen inom ideell eller privat sektor. Erfarenhet av finansieringsrundor för Startup-verksamheter är meriterande men inget krav. Du har tidigare formulerat presentationer och dragningar för potentiella investerare. Du kan kommunicera på ett pedagogiskt sätt för externa intressenter. Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen tycker du om att träffa människor och driva dialogen med nya kontakter. Du har tålamod och energi att slutföra påbörjade projekt mot intressenter och trivs i den säljande rollen. Du har lätt att uttrycka dig och är trygg i mötet med beslutsfattare i olika organisationer, även vid stressfulla lägen. Som person är du utåtriktad och inger förtroende i mötet med din omgivning.

Vad erbjuder Scarab dig?
 • Ett meningsfullt arbete i en verksamhet med framtid och miljö i fokus.
 • Stor frihet i rollen med möjlighet att planera din egen vardag.
Placeringsort: Stockholm


Om Scarab Development

Scarab arbetar med utveckling inom alternativ energi och vattenrening. I bolagsstrukturen ingår produktbolagen XZERO och HVR som båda har utvecklat produkter för vattenrening. Det förstnämnda för nanoelektronik och det andra för dricksvatten.

Läs mer på www.scarab.se, www.xzero.se, www.hvr.se, www.type1water.com och www.waterapp.se

I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Martin Nyström på 070-166 08 11. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga