Schaeffler Sverige AB · Publicerad 8 sept

Trivs du i en tjänst med en kombination av administration och kundservice i en internationell miljö? Har du erfarenhet av order-/leveransadministration samt är flytande i finska språket i både tal och skrift? Vill du arbeta i ett innovativt och globalt företag med många kontakter i ditt dagliga arbete? Då kan detta vara tjänsten för dig! Schaeffler Sverige AB söker en order-/leveranskoordinator. Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringen är på Schaeffler Sverige ABs huvudkontor i Arlandastad. Det är goda kommunikationer hit och det är lätt att pendla från både Uppsala och Enköping med omnejd. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag - så välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Order-/Leveranskoordinator kommer du att:
  • Administrera kundorder, leveranser, reklamationer, returer och annulleringar
  • Administrera offerter
  • Ansvara för leveransbevakning
  • Ha daglig kontakt med kunder
  • Hålla kunddatabasen uppdaterad i SAP
  • Supportera försäljningsavdelningen
  • Stöttar fältsäljare och distributörer med diverse uppgifter
  • Följa upp försäljningsstatistik.
I den här rollen kommer du ha många kontaktytor både internt i företaget såväl som externt i form av kunder och distributörer.

Erfarenhet/utbildning

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet från att arbeta i en bred koordinerande roll och har erfarenhet från order-/leveransadministration. Du har minst gymnasieexamen. Som person är du serviceorienterad, ansvarstagande och trivs i en utåtriktad roll. Du har en god samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad. Vidare pratar du svenska och engelska samt är flytande i tal och skrift i finska språket. Du behöver även god dator- och systemvana. Det är meriterande om du har goda kunskaper i SAP.

Förmåner

Om du är attraherad av att arbeta på ett internationellt företag som kan erbjuda dig ett intressant och stimulerande arbete med hög trivselfaktor och utvecklingsmöjligheter är detta en tjänst för dig. Som anställd på Schaeffler Sverige AB får du ta del av förmåner såsom friskvårdsbidrag, 37,5 tim/arbetsvecka med sommartid maj-sept. Schaeffler Sverige AB har kollektivavtal. Det finns parkeringsmöjligheter för dig som har bil.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator

Inga fler liknande jobb tillgängliga