Schaeffler Sverige AB · Publicerad 11 jan

Trivs du i en tjänst med en kombination av administration och kundservice i en internationell miljö? Har du erfarenhet av order-/leveransadministration samt är flytande i ryska språket i både tal och skrift? Vill du arbeta i ett innovativt och globalt företag med många kontakter i ditt dagliga arbete? Då kan detta vara tjänsten för dig! Schaeffler Sverige AB söker en order-/leveranskoordinator.

Arbetsuppgifter

I rollen som Order-/Leveranskoordinator kommer du att:
  • Administrera kundorder, leveranser, reklamationer, returer och annulleringar
  • Administrera offerter
  • Ansvara för leveransbevakning
  • Ha daglig kontakt med kunder och distributörer både via telefon och e-post
  • Administrera Schaefflers E-handelsplats "Schaeffler Store"
  • Stötta fältsäljare och distributörer med diverse uppgifter
I den här rollen kommer du ha många kontaktytor både internt i företaget såväl som externt i form av kunder och distributörer.

Erfarenhet/utbildning

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet från att arbeta i en bred koordinerande roll och har erfarenhet från order-/leveransadministration. Du har minst gymnasieexamen. Som person är du serviceorienterad, ansvarstagande och trivs i en utåtriktad roll. Du har en god samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad. Vidare pratar du svenska och engelska samt är flytande i tal och skrift i ryska språket. Du behöver även god dator- och systemvana. Det är meriterande om du har goda kunskaper i SAP.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringen är på Schaeffler Sverige ABs huvudkontor i Arlandastad. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag - så välkommen in med din ansökan redan idag!

Om Schaeffler

Schaefflerkoncernen är en ledande global integrerad underleverantör till fordonstillverkare och övrig industri. Företaget representerar högsta kvalitet, enastående teknik och utpräglad innovationsförmåga. Schaefflerkoncernen ger ett avgörande bidrag till "mobility for tomorrow" med högprecisa komponenter och system i motor, växellåda och chassilösningar, samt rullnings- och glidlagerlösningar för mängder av industriella tillämpningar. Företaget omsatte cirka 13,3 miljarder euro under 2016. Med cirka 87 900 medarbetare världen över är Schaeffler ett av Europas största familjeägda teknikföretag. Schaeffler har ett världsomspännande nätverk av fabriker, forsknings- och utvecklingsanläggningar och säljbolag på cirka 170 orter i 50 länder. Schaeffler Sverige AB är det svenska försäljningsbolaget i Schaefflergruppen för varumärkena INA och FAG. Det svenska huvudkontoret finns i Arlandastad norr om Stockholm.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst

Inga fler liknande jobb tillgängliga