Schibsted Sales and Inventory · Publicerad 16 apr 2019

Schibsted Sales & Inventory(SSI) söker nu vår nästa stjärna till Salesforce teamet och vi hoppas att det kan vara du! Vi förutsätter att du har medveten eller omedveten kärlek till verktyget Salesforce. Vidare tror vi att du trivs i arbetsuppgifter där du får förbättra, utveckla och underhålla samtidigt som du har roligt med härliga kollegor på jobbet. Börjar vi närma oss dina preferenser? Då kan detta vara jobbet för dig!

I rollen som vår Salesforce Specialist rapporterar du direkt till vår chef för CRM och jobbar nära försäljningsorganisationen tillsammans med kollegor inom marknadsföring, IT, BI och finans. I ditt jobb kommer du att hands on driva utvecklingen av vår Salesforce CRM och Marketing Cloud.

I din vardag jobbar du med implementering och utbyggnad av vår plattform samt förbättringar av funktionalitet och förbättring av våra processer. Du kommer även att jobba med felsökning för användare, hålla utbildningar, dokumentation, skapa rapporter och dashboards och se till att Salesforce är fullt optimerad för våra behov.

SSI är ett företag som aldrig vilar och du kommer dagligen ställas inför nya utmaningar. Salesforce är en viktig plattform för vårt företag och vi söker en kandidat som är redo att ta plattformen till nästa nivå. Vi har nyligen investerat i Marketing Cloud och ser stor potential i den plattformen samtidigt som vi tittar hur vi kan skapa affärsnytta med AI.

Ditt ansvar
 • Ta en aktiv roll i genomförandet av våra pågående Salesforce- och CRM-relaterade projekt.
 • Underhålla, ständigt förbättra och utveckla funktioner inom Salesforce CRM och Salesforce Marketing Cloud.
 • Skapa nya rapporteringsmöjligheter och svara på ad hoc-rapporteringsförfrågningar efter behov.
 • Arbeta med övriga team, produktexperter och dataanalytiker för att lösa problem och utföra systemförbättringar i vår systempark.
 • Ansvara för Salesforce som är ett nyckelsystem på företaget och hantera supportärenden både internt och externt.
Du har/är
 • 3+ års erfarenhet som Salesforce.com-administratör
 • God kännedom kring Lightning ,AppExchange, Apex, SOQL etc.
 • God kommunikationsförmåga, uppmärksamhet på detaljer och förmåga att stödja flera projekt samtidigt
 • Ett driv i att förbättra affärs- och systemprocesser och lösa problem
 • Du vågar ta egna beslut och är en lagspelare
 • Flytande på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.
Som chef förväntar jag mig att du kommer till oss med en hög motivation, du tycker om att utvecklas, utmana dig själv och lära dig nya saker. Det jag tycker är roligt med SSI är att det är en social arbetsplats med kunden i fokus!

Som en del i denna process kommer vi att göra en bakgrundskontroll på slutkandidat.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Schibsteds Sales & Inventory (SSI) är Schibsted Sveriges organisation för annonsaffären och representerar alla bolag i Schibsted Sverige med en primär annonsaffär. Vi sätter kunden i fokus på ett sätt som är nytt, annorlunda, relevant och modigt.

SSI representerar några av Sveriges starkaste varumärken som Aftonbladet, Klart, Tv.nu, SvD, Blocket och Omni.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 maj 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga