Schibsted Sales and Inventory · Publicerad 29 jan

Idag består Schibsted Brand Studio av cirka tjugo medarbetare, och vi sitter i Schibsted-huset i centrala Stockholm. Här är vi kollegor med flera av Sveriges absolut starkaste varumärken. Aftonbladet, Blocket, Klart.se, Omni och SvD är bara några av alla våra kompisar i huset. Och mitt i denna pulserande miljö jobbar Brand Studion med insiktsbaserad och kreativ konceptförsäljning i olika former.

Vi är ett engagerat gäng som jobbar tillsammans, som hjälps åt och som har kul på jobbet. I Brand Studion finns flera olika kompetenser samlade - både redaktionell, affärsmässig och analytisk. Den dynamiken är en stor tillgång och som dessutom gör att vi alla utvecklas och lär oss nya saker.

Vi söker nu en ny stjärna i vårt team, som kan skapa kreativa affärer tillsammans med våra kunder. Som Creative Video Specialist driver du affär-och produktutvecklingen för Schibsteds rörliga erbjudanden inom Native Advertising. Du jobbar med Schibsteds alla plattformar och är fri att både utveckla och förädla befintliga produkter och att uppfinna hjulet så många gånger du vill. Det är en förutsättning att du har erfarenhet av att vara ute i möten, presentera dina idéer samt att arbeta tajt med våra kunder genom den kreativa processen.

Du kommer att tillhöra ett team med creatives specialists och rapporterar till studions kreativa säljchef. Vi har högt i tak och gillar vad vi gör! I rollen läggs mycket fokus på att inspirera och utbilda kollegorna på annonsavdelningen såväl som att göra sambesök med säljare hos kund, medie- och reklambyråer

Vi erbjuder dig en tjänst som verkligen premierar kreativitet, eget driv och samarbete.

Marknaden för native advertising och kreativa samarbeten växer kraftigt, och via våra sajter och plattformar finns obegränsade möjligheter att skapa möjligheter för våra annonsörer.

Arbetsbeskrivning och ansvarsområden:
 • Ansvarar för att utveckla nya kreativa intäktsmöjligheter för Native Video inom Schibsteds alla varumärken och kanaler.
 • Utveckla de befintliga koncepten till fler kanaler, fler branscher, fler varumärken och högre intäkter.
 • Etablera och utveckla relationer med kunder och deras rådgivare.
 • Strategisk och taktisk planering av verksamheten.
 • Delta i annonsavdelningens avdelningsmöten och andra obligatoriska aktiviteter.
 • Högskoleutbildning eller motsvarande inom försäljning/marknad/analys
 • Du har hög digital förståelse och kompetens
 • Minst 2 års erfarenhet av kreativ försäljning/projektledning/video med goda resultat
 • Duktig på att kunna balansera strategiska och operativa arbetsuppgifter i ett arbetsklimat med högt tempo och korta deadlines
 • Du har goda kunskaper i att förvandla komplexa briefer till kreativa och tydliga medielösningar och presentera såväl muntligt som visuellt
 • Van vid att driva många projekt parallellt
 • God kunskap i Keynote, Excel och Word
Som en del av denna process kommer vi att göra en bakgrundskontroll på slutkandidat.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Schibsteds Sales & Inventory (SSI) är Schibsted Sveriges organisation för annonsaffären och representerar alla bolag i Schibsted Sverige med en primär annonsaffär. Vi sätter kunden i fokus på ett sätt som är nytt, annorlunda, relevant och modigt.

SSI representerar några av Sveriges starkaste varumärken som Aftonbladet, Klart, Tv.nu, SvD, Blocket och Omni.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga